Çok Korkutacak Bir Film İstiyorum
-
eline kamera al aynaya bakarak kayıt ed sonra izle cok korkunc bir film olacak
-
Öyle bi film yok :/
-
benim hep aklıma lan şimdi bu oğlan geziyor karanlıkta ama arkada kameraman yönetmen falan var düşüncesi gelir korku falan kalmaz sana gerilim lazım dostum, mesela ı am legend'da itlerin saldırdıgı sahne gibi. bir de psikolojik gerilimler var ki çok daha fena mesela atonement'da mektup sahnesinde yer yarılsa da içine girsem dedirtmişti =D
-
Korku filmlerini pek sevmem ama konusu saçma bir film vardı korku yönünden gerilimliydi diyeyim ismini unuttum..
Bir adam var " Yaşamak için Öldür " de son anda kendi kaldı sanıyor vuruluyor psikopat o oynuyor gene bu filmdede, adam kasapta çalışıyor büyük mezbaa, ama aynı zamanda küçük özel bir baltalı katil, ama öyle birşey ki hepsi en son öldürdüğünün yerini alıyor, kurban fotoğrafçı, sürekli bunu takip ediyor en sonunda öldürüyor falan yerine o geçiyor..
Bu arada yaşamak için öldür onuda tavsiye ederim konu açısından nobellik bir film.. -
3 Harfliler Marid..
-
çekip yollayayim mi haci korkarsin
-
discoteam_487 bunu yazdı:
-----------------------------
musallat ı izle yiyosa :D
-----------------------------yiyosa mı :D ben o filmi zerre beğenmedim we korkmadım da çok yapaydı be
-
çok korkunç bir film :P
-
http://www.boston.com/ae/movies/gallery/top_50_scary_movies?pg=50
-
Sessiz Tepe andrei arkadaşımızında söylediği gibi atmosferi konusu bakımından çok farlı bi yapım çok iyi bir filmdir anlamak için ince düşünmek gerekir saygılar