folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Çok Önemli Bi Konuda Yardımınızı İsticem(Yoksa Battık)

Çok Önemli Bi Konuda Yardımınızı İsticem(Yoksa Battık)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    şimdi kardeşler benim eniştenin bozüyükte bi doğalgaz şirketi var .salak sekreter tüm müşterilerin taksidini borçlarını falan hiç kağıda geçirmeden direk bilgisayara girmişş.ve geçen günde 2 kere aralıklarla elektirikler gidip gelmiş.ve açıldıında o kayıtlı olan hiçbir bilgi yok hepsi silinmiş.ordaki bilgisayarcılardan birini almışlar baktırmışlar ve olmaz demiş bilgiler geri gelmez hepsi gitmiş demiş...ve ortada kaldık kime ne kadar vereceimiz ne kadar alacaımız orda yazılıydı müşterilerin taksidi fln ve şu anda ne yapılacaı hakkında bi bilgim yok acaba bunu geri getirecek bi yol varmıdır aranızda bilen varmı??eer bu konuda aydınlatacak biri olursa çok makbule geçer...yoksa resmen büyük zarar edicez

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kayıtlı dosyaların uzantıları neydi ?

Yetim düşler bekçisi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    recorvery programları denesene hacı belki yarar

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek

KorteX bunu yazdı:
    -----------------------------
    kayıtlı dosyaların uzantıları neydi ?

bilgim yok hemen sorayım 

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek

sunyy2003 bunu yazdı:
    recorvery programları denesene hacı belki yarar

walla programın ismin bide sölersen çok ii olcak söliyim denesinler:)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

hocam sakın yeni bir bilgi falan kaydetmeye çalışmayın sakın bu tür durumlarda dikkat etmek gerek, evet recovery programları var ama pek faydasını gören olduğunu sanmıyorum, eğer excel falansa bu programlarla belki bir ihtimal dosyaları bulabilirsiniz ama eğer ayrı bir muhasebe programı kullanıyorsanız lks, logo gold falan o adamlara danışıp davranın bence, googleda harddiskten bilgi kurtarma diye aratın özel şirketler çıkacaktır bizim burda belediyenin makine de gitmişti istanbuldan kurtarmışlardır harddiskten. aman dikkat sakın açmayın bilgisayarı yeni verilerin eklenmesine izin vermeyin bu tür olaylarda bunu gözardı etmeyin

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    yns_berk bunu yazdı:

hocam sakın yeni bir bilgi falan kaydetmeye çalışmayın sakın bu tür durumlarda dikkat etmek gerek, evet recovery programları var ama pek faydasını gören olduğunu sanmıyorum, eğer excel falansa bu programlarla belki bir ihtimal dosyaları bulabilirsiniz ama eğer ayrı bir muhasebe programı kullanıyorsanız lks, logo gold falan o adamlara danışıp davranın bence, googleda harddiskten bilgi kurtarma diye aratın özel şirketler çıkacaktır bizim burda belediyenin makine de gitmişti istanbuldan kurtarmışlardır harddiskten. aman dikkat sakın açmayın bilgisayarı yeni verilerin eklenmesine izin vermeyin bu tür olaylarda bunu gözardı etmeyin

tamam hacım hemen sölicem de bilgisayarı açmışlar yalnız:)araştırıyorum google dan 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    aynen bu olay babamın basınada gelmişti ( benim sayemde ) ve kurtarabildim ama yarım yamalak.. babamın dosyaları excel'di..

Yetim düşler bekçisi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    yns_berk bunu yazdı:

hoca faydasını gören var hem de çok.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek

alanzo bunu yazdı:
    yardımcı olabilirim hojam hdd bozulmadıysa tabi recoveriy konusunda yarıdmımı dokunabilir bide yazıylar nede kayıtlıydı exelde felanmı

ya enişteye ulaşamıyorum:Dmaça kaptırmış kendini sen bana pm den ulaş 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek

Teknolojiye hiç bir zaman güvenmem. Yedeğin yedeğinin yedeğini alırım. Bundan sonra siz siz olun yedeklere önem verin.

Size kolay gelsin.

Toplam Hit: 4393 Toplam Mesaj: 26