Çok Pis Keklendim
-
Bidahaki ders mantık dersiydi arklar bu adam hipnoz edebilior falan dediler bende sie dedim inanmıyonmu falan üstelemeye başladılar tabi ben gene inanmadım. Hoca sınıfa girdi bizim sınıf başladı hocam ereni hipnoz edin falan ben dedim hocam bırakın bu işleri dedim gene inanmadım hoca dediki dışarı çıkcan ben sınıftan biyere dokuncam sen içeri gircen dokundugum yeri bulcan iyi tamam dedim. Çıktım dışarı hoca biyere dokunmuş içeri çağırdı girdim eliyle gözüme falan bişiler yaptı. Gittim biyere dokundum sınıftaki herkez aa nası oldu alkış falan. Ben tabi gene inanmadım gene çıktım girdim aynı alkış falan. Hocam inanmıyom dedim. Hoca ozaman seç birini o çıksın dışarı dedi tamam dedim seçtim çıktı dışarı biyeere dokundu geldi çocuk dokunduhgu yeri buldu meğerse 1 hafta önceden ayarlamışlar heryeri çıkartıyom birini geliyo buluyo farklı farklı yerler. Meğerse ben nereye dokunsam alkışlıolarmış hocada 1 hafta önceden başkasını çıkarıcam şuraya şuraya dokuncam die tembihlemiş. Çok pis keklendim benim admında erense öle bişey yapıcamki bu şakanın öcünü alıcam. Aklınıza gelen yarayıcı şakalar varsa sölerseniz sevinirim.
-
geçmiş olsun :) maceralarının devamını bekleriz :P
-
Öyle bişey yapmalıyımki tamam eren sana şaka yapılmaz demeliler . Çok pis keklendim.
-
kıçına dokunsaydın =D
-
intikam soğuk yenir hoca onun için bekle biraz, zaten bu sana 6 ay yeter gibime geliyo. harbi kötü keklemişler yav.
-
harbiden hipnoz et :d
-
pompaci bunu yazdı:
-----------------------------
intikam soğuk yenir hoca onun için bekle biraz, zaten bu sana 6 ay yeter gibime geliyo. harbi kötü keklemişler yav.
-----------------------------ulan 2. ders yaptılar 2:30 saat kadar eren nasıl oldu eren nasıl yaptı çok ilginç gibi dalga geçtiler çok pis keklendim. Hemen yapmayı düşünmüyorum zaten
-
niye seni seçtiler ? :)
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------
niye seni seçtiler ? :)
-----------------------------Çok pis laf sokarım piskopat diye tanırlar beni bana şaka yapmak isteyen hep rezil olmuştur. Yeterli bi sebepmi ?
-
seçilmiş insanda o yüzden :D
-
of of kötü yemişler seni yaw neyse geçmiş olsun :)
Toplam Hit: 3675 Toplam Mesaj: 28