Çok Pis Yakaladım Beyler (Ödülü Hakettim)
-
eexper bunu yazdı:
-----------------------------
Arkandayım hocam.... :)
Bu arada yukarda ki yazdıklarımı yanlış anlama ha...Bılıyosun hakkında kotu bırsey dedırtmem kımseye :)
Bu arada dıger arkadas sana pm den tecrubelerı yollrsa,sende bana yolla bı zahmet :D
----------------------------hocam sen burdayken tecrübe konusunda görüş belirtmek ne haddimize. haşa :) bu konuda kimse eline su dökemez
hahaha :))Ahada yakalandım,beni tanıyan biri çıktı :P haha...
Benim tecrubelerım anlatılacak kadar az degıl hocam :)
-
eexper bunu yazdı:
Arkandayım hocam.... :)
Bu arada yukarda ki yazdıklarımı yanlış anlama ha...Bılıyosun hakkında kotu bırsey dedırtmem kımseye :)
Bu arada dıger arkadas sana pm den tecrubelerı yollrsa,sende bana yolla bı zahmet :D
----------------------------hocam sen burdayken tecrübe konusunda görüş belirtmek ne haddimize. haşa :) bu konuda kimse eline su dökemez
-----------------------------apo hocam yetiş laf söylüyorlar :)
-
apo hocam yetiş laf söylüyorlar :)
yok şaka bi yana -laf yetiştirmeye çalışmıyorum. konularını takip ediyom onun,sevdiğim bi mürit (nede olsa gs li). bizde her ne kadar turizm sektöründe çalışsakda onun kadar olamayız :) tecrübeli olduğu her halinden belli
-
eexper bunu yazdı:
apo hocam yetiş laf söylüyorlar :)
yok şaka bi yana -laf yetiştirmeye çalışmıyorum. konularını takip ediyom onun,sevdiğim bi mürit (nede olsa gs li). bizde her ne kadar turizm sektöründe çalışsakda onun kadar olamayız :) tecrübeli olduğu her halinden belli
:) Eyw Hocam,Çok saolasın...zaten ortak noktamız Gs olması yeterlı bır sebep,ama ustune bırde turızm var...Tamam Anlaştık Ortak ;)
-
Beni takip edin o zaman.Şuan 1005 oldu login sayım =)
-
opusdei bunu yazdı:
Beni takip edin o zaman.Şuan 1005 oldu login sayım =)
-----------------------------twitter mi burası ? :)
-
Mukan bunu yazdı:
-----------------------------mürideleri kesiyorsun yani?
Çok Pis Yakaladı Beyler (ödülü Haketti) -
hak ettiğin bu galiba :D :D
-
tosun bunu yazdı:
hak ettiğin bu galiba :D :D
-----------------------------tosun baba ne yalan söliyim nickinin yanında fena durmuyo senin hani :) yanlıs anlama saygım var
-
konunun açıldıgı bölüm de beni benden aldı=) caps almak da mı fotografcılığa giriyor artık=)