Çok Saglam Bi Satis Yaptim Ama Paketi Nijeryaya Göndermem Gerek :S Yrdm Arkadaslar
-
Allahın Nijeryalısı laptopunu neden Türkiyeden alır ki enteresan.
-
abi kazık yemeyesin dikkat et de :)
gerisini boşvef :)
-
la simdi lostun 2.sezon 10.bölümünü izledim :D
tamda mrekonun o nijeryadan kilise ucağıyla cıkardığı uyusturucuları felan gösterdi :D
----
nese :D kaca sattın hacı =)
-
walla bende daha önce nijeryaya ürün satmadim banada garip geldi ama parayi görmeden göndermem zaten banka transferi yapalim falan dedi.. heralde bi katakulle durumlarina gelmeyiz :))
1000$a sattim.. asus f3fm - 1.86ghz - 1GB Ram - 120 GB HDD - Intel 950 GMA Onboard 256 Ekran Kartı
-
nijerya işinde dolandırıcılık var.
benim cep bilgisayarımı 800'e koyduğumda bir hatun nijerya'dan 1250 dolar verebileceğini söylemişti.daha sonra netten biraz araştırdımki nijerya üzerinde bir çok dolandırıcılık yapılmış ve bir çok madur var.paranı çek ve cebine koy.bu noktaya gelmeden asla malını yollama.param bankaya yattı diye sevinme bir şekilde geri alabilirlerç
google'da aratsan bile görürsün nijeryalı dolandırıcıların yediği naneleri. -
Büyük ihtimalle gittigidiyor yada ebay tarzı bir siteden sattın.Detayları anlat sana yardımcı olayım :)Ayıptır söylemesi bu konularda uzmanımdır
-
aman hocam dikkatli ol, nijeryalı niye türkiyeden leptop alıyor ki ? bence bu işte bi pok var ..
mesela sen o laptopu burda 750 dolara satabilirsin diyelim. o 1000 doların 750 si eline geçmeden yollama malı ;)
-
saolun beyler, bende ayni fikirdeyim zaten.. kariya da dedim parayi gönderdiginiz zaman ürünü yollarim diye.. yollasin bankadan cekerim, hatta bide kontrol ederim sahte mi diye :) sonra yollarim..
bu arada swordfis tesekkür ederim birader su anda tek sorunum makineyi göndermek, onun disinda bir sorun yok.. ups yi arayacagim az sonra ama kadin "Nigeria via DHL yada EMS courier service" le yolla demis ama tr de var mi bu firmalar :S
bide benden para transferi icin su bilgileri istedi;
BANK NAME : AKBANK
BANK ADRESS : Sabanci Center 34330 4.Levent/Istanbul TURKEY
BENEFICIARY NAME :
ACCOUNT NUMBER :
SWIFT CODE/BIC : (bunun ne oldugunu anlayamadim :S)
TOTAL COST : 1000$
ITEMS DETAILS : ASUS F3FM 1.86DR -
dhl olması lazım veya onların anlaşmalı firmaları var
-
eywallah birader peki ne ise yariyor bu kod?