folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Çok Ses Yapan Komşuya Cozum Ve İntikam

Çok Ses Yapan Komşuya Cozum Ve İntikam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

arkadaşlar gece vardiyasindan ciktim gündüz uyumam lazım mahallemizde evlerimiz mustakil karşı komşunun kendisi ve çocuğu aşırı ses yapiyo hani bu ciyak ciyak bağırıp konuşan mahalle karilari olurya onun alasi burda.amk 2 saat uyudum uykum bölündü velhasıl ne yapayım akıl verin normalde bi sıkıntı yok ama yapma demekten anlamiyo karı insanlarla ilişkim bozulsunda istemiyorum zabitaya polisemi haber vereyim yoksa 15 20 tane torpil atıp camdan ses öyle değil böyle yapilirmi diyeyim kafa gitti artık amk

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

Gece olup bu tarz rahatsızlık olsa tavsiyelerde bulunulur, ama gündüze birşey denemez çok aşırı bi rahatsızlık varsa konuşulur ancak ama ne kadar olur, polisede gitsen şikayette etsen sonuç alacağını zannetmiyorum gündüz meselesine, allah yardımcın olsun.

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nobel
    Nobel's avatar
    Erkek

Rohypnol çözümün olabilir

http://goo.gl/0i2Fv
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    COURAGE_x bunu yazdı

Gece olup bu tarz rahatsızlık olsa tavsiyelerde bulunulur, ama gündüze birşey denemez çok aşırı bi rahatsızlık varsa konuşulur ancak ama ne kadar olur, polisede gitsen şikayette etsen sonuç alacağını zannetmiyorum gündüz meselesine, allah yardımcın olsun.

Bi şikayette bulun bakalım, baktın ki gündüz bişey yapamıyoruz diyorlar, karşı saldırıya geç :) Saldırı dediysek de torpil falan atma götünden kan almasınlar :D

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hapymy707
    hapymy707's avatar
    Erkek

torpil at en iyisi :D şaka yapmıyorum ama eve deil evin yakınlarına at.

yorum yoh
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arslan25
    Arslan25's avatar
    Erkek

git konuş hocu insansa halden anlar. baktın cazz yapıyo her dakıka bası 1 torpıl patlat :D

Asıl Güç Zeka, Sevgi ve Kararlılıktır. Bu Üç Etken İle Yenemeyeceğiniz Kimse Yoktur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

Yok arkadaşlar ne torpili yahu sanki tavuk kumesine yılan atıyorsunuz olurmu öyle şey, şahsen bu tarz şeylere dikkat ederim yani ses yapmama rahatsız etmeme konusu, olurda biri kalkar evin etrafına torpil atar allahıma 50 torpili   birbirine bağlar adamın kıçına bağlar tek fünyle ile ateşlerim.

Yok kardeşim git evin ahalisi ile konuş, dilini bozma şeklini bozma kibarca anlat konuş bi yol bulursunuz, yok torpil at yok bilmem ne yap oldu olacak toplanalımda sana bi kaç gram TNT alalım  komşuyu temelden temizle..

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Biber gazı bombası at la..

http://www.youtube.com/watch?v=iiZ3dQ24-nk

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Kocası yok mu bunun? Kocasıyla konuş

Solak Cerrah
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Biber gazı bombası at la..

http://www.youtube.com/watch?v=iiZ3dQ24-nk

on numara hocam :)

hocam çözüm uyku ilacı :)

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    arkadaşlar gece vardiyasindan ciktim gündüz uyumam lazım mahallemizde evlerimiz mustakil karşı komşunun kendisi ve çocuğu aşırı ses yapiyo hani bu ciyak ciyak bağırıp konuşan mahalle karilari olurya onun alasi burda.amk 2 saat uyudum uykum bölündü velhasıl ne yapayım akıl verin normalde bi sıkıntı yok ama yapma demekten anlamiyo karı insanlarla ilişkim bozulsunda istemiyorum zabitaya polisemi haber vereyim yoksa 15 20 tane torpil atıp camdan ses öyle değil böyle yapilirmi diyeyim kafa gitti artık amk

Hocam benim babam gece vardiyasında calışırdı, gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun.Gündüz mutlaka ses olur yazın hele :/ Eczanelerde falna kulaklık satılıyor öyle bir şey al istersen.

طדṮ
Toplam Hit: 4060 Toplam Mesaj: 21