Çok Ses Yapan Komşuya Cozum Ve İntikam
-
arkadaşlar gece vardiyasindan ciktim gündüz uyumam lazım mahallemizde evlerimiz mustakil karşı komşunun kendisi ve çocuğu aşırı ses yapiyo hani bu ciyak ciyak bağırıp konuşan mahalle karilari olurya onun alasi burda.amk 2 saat uyudum uykum bölündü velhasıl ne yapayım akıl verin normalde bi sıkıntı yok ama yapma demekten anlamiyo karı insanlarla ilişkim bozulsunda istemiyorum zabitaya polisemi haber vereyim yoksa 15 20 tane torpil atıp camdan ses öyle değil böyle yapilirmi diyeyim kafa gitti artık amk
-
Gece olup bu tarz rahatsızlık olsa tavsiyelerde bulunulur, ama gündüze birşey denemez çok aşırı bi rahatsızlık varsa konuşulur ancak ama ne kadar olur, polisede gitsen şikayette etsen sonuç alacağını zannetmiyorum gündüz meselesine, allah yardımcın olsun.
-
Rohypnol çözümün olabilir
-
COURAGE_x bunu yazdı
Gece olup bu tarz rahatsızlık olsa tavsiyelerde bulunulur, ama gündüze birşey denemez çok aşırı bi rahatsızlık varsa konuşulur ancak ama ne kadar olur, polisede gitsen şikayette etsen sonuç alacağını zannetmiyorum gündüz meselesine, allah yardımcın olsun.
Bi şikayette bulun bakalım, baktın ki gündüz bişey yapamıyoruz diyorlar, karşı saldırıya geç :) Saldırı dediysek de torpil falan atma götünden kan almasınlar :D
-
torpil at en iyisi :D şaka yapmıyorum ama eve deil evin yakınlarına at.
-
git konuş hocu insansa halden anlar. baktın cazz yapıyo her dakıka bası 1 torpıl patlat :D
-
Yok arkadaşlar ne torpili yahu sanki tavuk kumesine yılan atıyorsunuz olurmu öyle şey, şahsen bu tarz şeylere dikkat ederim yani ses yapmama rahatsız etmeme konusu, olurda biri kalkar evin etrafına torpil atar allahıma 50 torpili birbirine bağlar adamın kıçına bağlar tek fünyle ile ateşlerim.
Yok kardeşim git evin ahalisi ile konuş, dilini bozma şeklini bozma kibarca anlat konuş bi yol bulursunuz, yok torpil at yok bilmem ne yap oldu olacak toplanalımda sana bi kaç gram TNT alalım komşuyu temelden temizle..
-
-
Kocası yok mu bunun? Kocasıyla konuş
-
noname bunu yazdı
on numara hocam :)
hocam çözüm uyku ilacı :)
-
Tnrsk bunu yazdıarkadaşlar gece vardiyasindan ciktim gündüz uyumam lazım mahallemizde evlerimiz mustakil karşı komşunun kendisi ve çocuğu aşırı ses yapiyo hani bu ciyak ciyak bağırıp konuşan mahalle karilari olurya onun alasi burda.amk 2 saat uyudum uykum bölündü velhasıl ne yapayım akıl verin normalde bi sıkıntı yok ama yapma demekten anlamiyo karı insanlarla ilişkim bozulsunda istemiyorum zabitaya polisemi haber vereyim yoksa 15 20 tane torpil atıp camdan ses öyle değil böyle yapilirmi diyeyim kafa gitti artık amk
Hocam benim babam gece vardiyasında calışırdı, gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun.Gündüz mutlaka ses olur yazın hele :/ Eczanelerde falna kulaklık satılıyor öyle bir şey al istersen.