Çok Sevdiğim Bir Arkadaşım Vefat Etmiş Ve Bunu Yeni Öğrendim Sıkıntımı Paylaşmak İstedim!
-
KARDEŞİM BENİM BEN BÜTÜN TAHRİBAT AİLESİ ADINA ARKADAŞINA ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM İNŞALLAH MEKANI CENNET OLUR BAŞIN SAĞOLSUN KARDEŞİM...!!!!!!!!!!!!
NOT= KARDEŞİM DÖNÜŞ ALLAH'A BUNU BİLELİM BUNDAN KURTULUŞ YOK DİNİMİZE SIMSIKI SARILALIM VE NAMAZ KILMAYI İHMAL ETMİYELİM KARDEŞLERİM HEPİNİZİ SEVİYORUM ALLAH HEPİMİZDEN RAZI OLUR İNŞALLAH SEVGİLİ KARDEŞLERİM SAĞLICAKLA KALIN!!!!
-
Arkadaşım başın sağolsun, Arkadaşına da Allah rahmet eylesin
Acını çok az da olsa anlayabiliyorum benim en yakın arkadaşım yurt dışına gitti (5-6) yıl gelmeyecek ben onu ilk duyduğumda nasıl üzülmüştüm. Şimdi sen diyorsun ki arkadaşımı kaybettik o nasıl bir acı anlamak gerçekten güçtür.
Ama ölenle de ölünmüyor be kardeş (gerçi öyle bir güzel ölünür de neyse) Bence kendini dağıtma ama yine de onun hatırasını kalbinde yaşat.
Onu hatırladığın zaman otur ağla üzül dertlen ama yine de unutmaki hayat devam ediyor. Tekrar başın sağolsun.
-
kardeş öncelikle başın sağolsun benimde amcamın oğlu 25 yaşında daha yeni doktor olmuştu karadenizde boğuldu canımdan çok severdim mükemmel bir insandı o yüzden bu acıyı çok iyi bilirim !
ayrıyetten computer wolf bu mevsimi bırak biz şubat ayında denize gireriz eğer girmediysen de dalgıç olarak denize girmeni tavsiye ederim ki deniz dışarıdan daha sıcak şu anda !
-
kardesım uzuntunu anlıyorum ama ne gelir elden allah rahmet eylesin
-
guzel kardesım basın saolsun
-
Kardeş sana ve yakınlarına sabır dilerim
Allah gani gani rahmet eylesin
-
BASIN SAOLSUN KARDES ALLAH RAHMET EYLESİN
-
başın sağolsun kardeş
-
Herkeze teşekkürler sağolun varolun.
-
aynısını bende yaşadım bi yaz günü arkadaşım kalpten öldü havuzda :(WOW da hemde ööle bi tesiste 1 saat ambulans beklemişler...
ve biz kaza yaptığımız için cenazesine bile gidemedik...
başın sağolsun kardeşim geçmiş olsun