Çok Ucuz Fiyata Kurtlar Vadisi Ve Pusu + Lost + Prison Break + Heroes ...
-
EN UCUZA Kurtlar Vadisi 15 + Lost 10 YTL + Prison Break 10YTL + Heroes 8 YTL + Deliyürek 15 YTL KV PUSU 10 YTL
Arkadaşlar dvdriptir kargo 3.5 ytldir sorunsuz bi şekilde ürünü teslim alıyorsunuz alt yazılarında sorun yok herşey mükemmel yani düşünürseniz ekleyin
ucuzdivx@hotmail.com
not:bu satışı yapan ben değil çok sevdiğim bi tanışımdır kesinlikle öneririm
-
10 ytl de bi sezonumu 10 ytl 1 bölümümü 10 ytl ayrıntılı bilgi verirmisin
-
1 bölümü olmadigi kesinde =]
-
biri çıkıp sevabına yapsın şunu ya :-/
bana da para lazım ama satış yok bende, arşiv herkese açık. bi ara yazayım listeyi isteyene göndereyim.
-
lost 4 sezon 10 ytl
-
Açık film var mı dayı :|
-
:D olmazmı valla ekleyin konuşun msnide tbtden aldım deyin vs
-
hoca ben burda sezonunu 2 dvd den hesaplasan 5 liradan alırım. toplam 5 lira yani. lost 4 sezon =20 lira en fazla sürekli alışverişim olduğu için en fazla 15 öderim o ayrı mesele biz 20 diyelim yinede. + kargo yok. bu durumda 23.5 lira cebimde kalır buna da en kötüsünden 5 tane sıfır kitap alırım. son aldığım iki kitap 10 lira tuttu. Birisi olasılıksız diğeri pegasus sırrı.Her ikiside şu anda en çok satanlar listesinde üst sıralarda.
Kusura bakma ama tanış olduğun kişi iyi tezgah açmış..
edit: yanlış anlaşılmasın kimsenin alışverişine mani olmak istemem laf kendi hesabımadır.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Açık film var mı dayı :|
-----------------------------ben bi dal lost s4 aliim
ne kadardı? :|
-
:) yanlış anlaşılma var toplam 4 sezon 10 ytl satan kişi ben değilim isteyenler fiyat alacaklar eklesin konuşsun arkadaşlar
-
bi saniye lost tüm sezonlarmı yani 4 sezonumu 10 lira? Yoksa tek sezonmu? Onu açıklığa kavuşturalım dostum.