Cok Ucuza Rapid Preler
-
arkadaşlar ctesi okula donuyorum elimde bir kaç hesap var bunları kontor karsılıgı verecegim hesaplar
Turkcell
21 nisan 2010 secure 10 kontör
28 nisan 2010 secure 10 kontör
10 Haziran 2010 unsecure 25 kontör
@konuyu ilgili bölüme açalım. bir dahakine sorgusuz silinir.
-
-
konu active
-
cylaker bunu yazdı:
-----------------------------
isteyen arkadaşlar pm atsınlar
10 haziran olan zengo arkadaşa verilmiştir ve sistemimden silinmiştir diger ikisi henuz verilmedi
-----------------------------aldık ama mail adresi deiştirmeyi bilen birisi bi yardım ederse çok güzel olur ?
-
Kontor Gönderme hakkım olsa kaçmazdı wallaha :(
-
arkadaşlar hepsi verilmiştir bir dahaki satışta gorusene dek konu kapatılmıstır (cvp yazılabilyor hala sadece benm kapanmıştır) alan arkadaşlar gule gule kullanın
-
piyasayı düşürdün hoca baya :) bekleyin yakında rapid yağmuru baslayacak tbt de :)
-
hoca millet 30 tan yukarı olunca almıyodu bende gidecegim için bu fiyatlardan verdim arada sana yonlendiriyorum mail degiştirmek isteyenleri ve senn satıs yaptıgını soylüyorum tabii
-
alanlar ne kadar dayandığını da yazsın :D
-
cylaker bunu yazdı:
hoca millet 30 tan yukarı olunca almıyodu bende gidecegim için bu fiyatlardan verdim arada sana yonlendiriyorum mail degiştirmek isteyenleri ve senn satıs yaptıgını soylüyorum tabii
eywallah yalnız patlama ihtimalinide söylede küfür yeme arkadan :))çünki gidecekmişsin yenisini verme şansın yok :)
-
pmlerde yazıyorum olabildigim kadar destek olacagım ama yine dikkat li olun diye