Çok Uygun Fiyata Fileserve Kiralık Hesaplar [ Aylık 3 TL ]
-
Arkadaşlar Tekrar Premim Hesap Satışına Başladım Hesaplar Kiralıktır 3 TL Aylık 3 TL Katlarında Gider. Sadece Aylık Değil Yıllıkta Vardır 6 Aylıkta Ödeme Paypalla Olur Hesapla İlgili Hiçbir Sorununuz Olmaz En Kötü İhtimal Verdiğim Hesap Patlar Onuda Yenilerim.

1 Aylık = 3 TL
3 Aylık = 10 TL
6 Aylık = 15 TL
Pm Atabilirsiniz...
MSN : premiumsatici[@]hotmail.comNot : Hesaplar Hack Felan Değildir Kiralama Yapdıgım İçin Bu Fiyatadır Bir Hesabı 2 Kişi Kullanıcak Bunca Zamandır Kiraladıgım Hesaplarda Hiçbir Sorun Yaşanmamıştır . Hesap Patlarsa Anında Yenisini Vericem
Edit: Elimde 1 Yıllık Mailinize Kayıtlı Olcak Şekilde Ayarlancak Kendi Fileserve Hesabım Var Satılıktır 40 TL
-
guvenilirlik konusu onaylanirsa alicam..
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------
guvenilirlik konusu onaylanirsa alicam..
-----------------------------forumda birkaç kişiye sattım direk maile kayıtlı onlar burda bi yazı ayzarsa iyi olur
-
1 aylık = 3 tl
3 aylık = 10 tl
gözüme takıldı sadece.
-
tuncaxxz bunu yazdı:
1 aylık = 3 tl
3 aylık = 10 tl
gözüme takıldı sadece.
-----------------------------1 tl fark war işte hocam firma değilizki kafamızdan belirliyoruz fiyatları 9 tl si olana 9 tl dende veririz sorun değil yani :D
-
yasaklanmamışmıydı burası
-
anakara bunu yazdı:
1 tl fark war işte hocam firma değilizki kafamızdan belirliyoruz fiyatları 9 tl si olana 9 tl dende veririz sorun değil yani :D
-----------------------------herhangi bir yanlış anlaşılma olmasın diye belirmek istedim ben. sen de yanlış anlama beni :)
-
tib tarafından kapatılmış siteye yatırımmı yapılırmış :|
o kaset davasına o site epey kapalı kalır. bence başlamadan vazgeç hocam. daha yeni sitelere yönel bence.
22 ağustostan sonra dns lerde işe yaramıycak fs komple ölcek :|
-
FOXXLY bunu yazdı:
tib tarafından kapatılmış siteye yatırımmı yapılırmış :|
o kaset davasına o site epey kapalı kalır. bence başlamadan vazgeç hocam. daha yeni sitelere yönel bence.
22 ağustostan sonra dns lerde işe yaramıycak fs komple ölcek :|
-----------------------------hocam dns harici ufak yazılımlarla ( proxy switcher) ile girilebiliyor. adamlar pire için yorganı yakdılar ya helal olsun
-
hocam turkcell kontor kabul müdür ?
-
Hayırlı satışlar hocam işlerin rast gider inş :)