folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Çok Uygun Fiyatlı Satılık Toshiba I5 İşlemcili Sıfır Notebooklar( Paypal Kabul Edilir)

Çok Uygun Fiyatlı Satılık Toshiba I5 İşlemcili Sıfır Notebooklar( Paypal Kabul Edilir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

swordfish murdimizi eskiden de tanirim iyi birisidir. ticarette te guvenirim.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

fiyatlar iyiymiş.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

aydın bilişim, yaw özel bi kampanya yap, senet filan ne bileyim, alayım, yoksa kudurcam :S

Twitter: @CanKirca
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

CanKirca bunu yazdı:
    -----------------------------

aydın bilişim, yaw özel bi kampanya yap, senet filan ne bileyim, alayım, yoksa kudurcam :S

-----------------------------

Yarısı nakit yarısı kredi kartı yarısı paypal yapalım...

hatta bu makinaları alanlara 4 değil 8gb ramli vereceğim

Normalde hepsi 4 gb dır ben 8 Gb Ram takıp öyle vereceğim tbt muridlerine özel..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

swordfish son derece sağlam ve güvenilir bir insandır.gözü kapalı kefil olurum bu adama.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Abi Bişey Diyemiycem Paypalla PC Satıyor Adam Kefilim Özkan Abiye Hayırlı Satıslar.

İhtiyacı Olan Kaçırmasın Daha Fazla Zorlamadan :D

Edit: Adam 8 GB Vericekmiş Yeni Gördüm İhtiyacım Olsa Diyesim Geldi Be Özkan abi :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

Yok mu lan alan :D bundan 1-2 hafta sonra notebook alacağım konusu görürsem yönetimden silinmesini isteyeceğim :D

Twitter: @CanKirca
Toplam Hit: 2655 Toplam Mesaj: 18