Coldhackers (Cmg-Team) Domain Hacked
-
Zamanında coldhackers vardı sonra kapandı bunlar zamanla cmg-team oldular bir çok türk sitesine index atıp apo resimleri vs koydular.
Zamanında aynı gruptan botan isimli şahsın tüm maillerine girip kimlik bilgilerini eline vermiştik.
index görmek isteyenler http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://cmg-team.com
ns ların yönlenmesi biraz zaman alıyor. Domaini kolay kolay 1-2 gün içinde alabileceklerini sanmıyorum direk panelden değişti herşey
Bu arada panel > http://www.resim-yukle.com/img01/17/774988panel.JPG
Bu salaklar gezsinler hala amk :D:D
-
sitelerinin linkini verebilir misin?
-
Http://cmg-team.com dediğim gibi şuan tam olarak yönlenmedi ns lar. Yani index çıkmayaibilir
-
dostum tebrik ederim, fakat aklıma takılan bişi var, yannış anlama ama. madem o kadar türklüğü savunuyorsunuz neden we are the xxx diyorsunda biz şu şu şuyuz demiyorsun, dikkatimi çekti sadece. affına sığınarak söylüyorum, başarılarının devamını diliyorum...
-
Ben Türk lüğü sevmenin her şeyde Türkçe sözcük kullanmak olduğunu düşünmüyorum. Haklı olabilirsin o konuda türkçe yi desteklemek konusunda ama artık bi alışkanlık olmuş bu tür laflar hayatımıza çoktan girmiş :)
-
ohh süper sevindim :D işte bu güzel oldu sabah sabah :D
-
GeCeCii bunu yazdı:
-----------------------------
Ben Türk lüğü sevmenin her şeyde Türkçe sözcük kullanmak olduğunu düşünmüyorum. Haklı olabilirsin o konuda türkçe yi desteklemek konusunda ama artık bi alışkanlık olmuş bu tür laflar hayatımıza çoktan girmiş :)
-----------------------------aslında hayatımıza girdiğinden değil desene ingilizce yapınca daha havalı oluyor :D
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------GeCeCii bunu yazdı:
-----------------------------aslında hayatımıza girdiğinden değil desene ingilizce yapınca daha havalı oluyor :D
-----------------------------Havalı olmasınında payı var tabikide hayatımızıda girdi yani. Hem dünyaya mesaj veriyoruz :P:P
-
Öncelikle çok sevindim sabah sabah :) ayrıca bunları ben araştırdım birde kendilerinin zone sitesi var istersen pmden atarım yada msnden verebilirim.Ayrıca bulduğun tüm bilgileri paylaşsan bunların msn listeleri kimlik bilgileri hemde içimizdeki hayinleri görmüş oluruz daha iyi olur.Ayrıca çoook eline sağlık süper yapmışsınız NetDevilz gerçekten çok iyi işler yapıyor...
-
Ossi3 ve sen, neden bu tür ve benzer olaylarda tahribat'ı kullanma gereksinimi hissediyorsunuz. Takıldığınız siteler belli, gövde gösterisi yapacaksanız gidip oralarda yapın. Zamanında tahribat'ı hacklemek için XSS arayan adamlar, bugün hackledikleri sitelerin reklamını yine aynı sitede yapıyor.
-
Swool bunu yazdı:
Ossi3 ve sen, neden bu tür ve benzer olaylarda tahribat'ı kullanma gereksinimi hissediyorsunuz. Takıldığınız siteler belli, gövde gösterisi yapacaksanız gidip oralarda yapın. Zamanında tahribat'ı hacklemek için XSS arayan adamlar, bugün hackledikleri sitelerin reklamını yine aynı sitede yapıyor.
-----------------------------tahribatımı kullanma gereği duyuyoruz ? Sen onu 0ssi3 ye söyleyebilirsin . Ben nezaman tahribatta xss aramışım sölermisin ? Takılığınız siteler belli demişsin. Araştır bakalım biraz kasıp gececi nickinde birinin tahribat hariç herhangi bi forumda mesajı varmı ? Nese tartışmaya girmek istemiyorum eğer konuda bi sakınca veya reklam görürlerse adminler kaldırırlar zaten. Gövde gösterisi vs lafları git 0ssi3 ye söle karıştırıosun sen bizi :)