Colin Mcrae Dirt
-
zumsuk multiplayer oynanabiliyomu şuan indiriyorum
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------olmamı :D
& alper ;
ben yen i keşfettim :D:D
Yok cadde yarışları birazcık kalsın.Ralli ralli ralli..
-----------------------------Alper'in avatarı ile özdeşleştiğini bir kez daha görüyoruz. :)
Not : Alper sandığımız mürid "umutcan" nickli abi.
-----------------------------muahuahaua :D asdfuhıasdyhouashdfsdlıf bırak ya..
evet multi indirilebiliyor.
Yaw bu oyunun versiyonunu falan nerden bakıcaz ?
-
oyunu bi paylaşın la
-
Up yapında paylaşım olsun maksat :p
-
-
yaw şampiyonada 2 tane şey açıktı.2 sini oynadım sorna bölgesel mi ne açıldı onuda bitirdim en son global açıldı.Şimdi burada baktım aynı ülkelerde yarışıyoruz.NAsıl iş bu anlamadım ben ?
Ralli dediğin karda, çölde, asfaltta, buzda, gece, gündüz, yağmurda, çamurda yapılır.Ne karlı bölüme denk geldim nede gece bölümüne ?
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------yaw şampiyonada 2 tane şey açıktı.2 sini oynadım sorna bölgesel mi ne açıldı onuda bitirdim en son global açıldı.Şimdi burada baktım aynı ülkelerde yarışıyoruz.NAsıl iş bu anlamadım ben ?
Ralli dediğin karda, çölde, asfaltta, buzda, gece, gündüz, yağmurda, çamurda yapılır.Ne karlı bölüme denk geldim nede gece bölümüne ?
-----------------------------peki zevkli mi ?
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------yaw şampiyonada 2 tane şey açıktı.2 sini oynadım sorna bölgesel mi ne açıldı onuda bitirdim en son global açıldı.Şimdi burada baktım aynı ülkelerde yarışıyoruz.NAsıl iş bu anlamadım ben ?
-----------------------------baba zevkli gibi dirt 2 daha zevkli oolacak diye tahmin ediyorum ama dediğim gibi kar buz, gece fln yok.ama gerçekçi.Biraz uğraşırsna üstesinden geliyorsun.
İlk oynayacaklarada uyarı önemli olan kazasız gitmek olsun dikkat edin.Keskin virajlarda durup kalkmak daha zaman kaybettirir el frenini kullanın arkayı kontrollü savurtturun
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------baba zevkli gibi dirt 2 daha zevkli oolacak diye tahmin ediyorum ama dediğim gibi kar buz, gece fln yok.ama gerçekçi.Biraz uğraşırsna üstesinden geliyorsun.
İlk oynayacaklarada uyarı önemli olan kazasız gitmek olsun dikkat edin.Keskin virajlarda durup kalkmak daha zaman kaybettirir el frenini kullanın arkayı kontrollü savurtturun
-----------------------------ohoo dediğine göre prof. oyuncusun bu tarz araba yarışlarından hiç haz almıyom :)
bu aralar x-men wolverine sardım tavsiye ederim ekran kartın sağlamsa süper efektler var harika bişi
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------ohoo dediğine göre prof. oyuncusun bu tarz araba yarışlarından hiç haz almıyom :)
bu aralar x-men wolverine sardım tavsiye ederim ekran kartın sağlamsa süper efektler var harika bişi
-----------------------------yok prof falan değilim :D bende normalde call of duty harici oynamam ama dirt güzel hele dirt2 süper olacak çok geçrekçi.Bekliyoreuz merakla.
Şimdi savegame dosyası bulabilirsem çalışan indiricem.Çünkü zor oluyor kariyerde varmış karlı blümler onlarıda açmak uzun iş :D:D