Colinste Bu Hafta Sonuna Kadar Montlarda %40 İndirim
-
ihtiyacı olan kaçırmasın arkadaşlar. bazı modellerde yüzde elliyi buluyor indirim oranı.
-
lcw de monta 100 kağıt saydıktan sonra mı :|
-
HoneyBadger bunu yazdı
ben azönce aldım geldim, 250 tl olan montları 130 tl ye aldım...
ayrıca tüm ürünlerde (montlar hariç) 3 al 2 öde var
-
birgaripaskbestesi bunu yazdıHoneyBadger bunu yazdı
o zaman yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
-
birgaripaskbestesi bunu yazdıHoneyBadger bunu yazdı
işte duymak istediğim buydu . yarın colinse bir ugrayalım.
-
3 al 2 ode mi. cok severim bak onu ben, gidiyorum.
-
Bu ibnelerin kumaşlarına çok dikkat edin. Mükemmel kesimli, cuk diye üstüme oturan güzel siyah kumaş bir mont almıştım 1-2 sene önce. 2 ayda soldu kış güneşinden. Öyle kaldı mont. Dikkat edin. Ben alışveriş yapmayı bıraktım. Ama şişme montum var bitane colins, o sağlam çıktı.
-
ben genelde colinsten alıyorum. hiç bi problem olmadı daha.
hocam 250 lik mont 130 ise bi outlet bulun inan 60a falan alırsın.
100 liralık kotu 10 15 liraya alıyorum :P
3 al 2 öde ile de tişört sweet falan beleşe geliyo zaten :P
-
hocam 250 ye colinsten hatta 100 e bile ne colinsten ne de lcw, littlebig, de facto gibi mağazalardan ürün alınmaz. Collezione mudur nedir onu hiç saymıyorum bile. Bu hafta sonu gittim Mudo'da 150 tl ye mis gibi palto aldım. Hem daha şık hem daha sağlam.
-
qoqo bunu yazdı
hocam 250 ye colinsten hatta 100 e bile ne colinsten ne de lcw, littlebig, de facto gibi mağazalardan ürün alınmaz. Collezione mudur nedir onu hiç saymıyorum bile. Bu hafta sonu gittim Mudo'da 150 tl ye mis gibi palto aldım. Hem daha şık hem daha sağlam.
mudo bir harika dostum.
-
qoqo bunu yazdı
hocam 2 tane montun toplam ücreti 250 idi ben ikisini 130 a axesse 9 takside aldım ;)