Çoluk Çocuğa Server
-
Çoluk çocuğa verilmiş bir cs server'ı var.
Buna nasıl,neyle,ne kadar ddos yapmalıyım.Server'ın iflas etmesine gerek yok.Giremesinler yeter.
IP: 62.68.204.206 Port: 27015 bu tip kişilere gıcıkları olanlarda bana destek olabilirler.
-
Ping atarken pingin daha çok atılması mı?(sürekli) yoksa daha büyük paketler atılması mı?(daha yavaş) daha etkili olur?
-
sanırım sürekli atılması ama servera girisi sadece pingleyerek engelleyebilceğini sanmıyorm.
-
Birincisi bir server'a tek pcden yapılan DDOS saldırıları çok etkili degildir bunun sebebi senin veri gönderme kapasitenin çok üstünde veri alma ve işleme kapasitesine sahip olmalarıdır.Yapabilicegin en iyi şey ping yerine server'a bir işlemi sürekli ve hızlı bir şekilde yaptırmaya çalışmatır bunda en çok kullanılan durum veritabanına veri girmektir.Çalışan bir servisin açıklarını kullanarakda servisin tüm işlem kapasitesini işgal etmesinide saglıyabilirsin.Hani dedigim gibi DDOS veri yollayarak çok efektif degildir
-
Altını çizerimki server bir Counter Strike oyun server'ı.Database'i olacağını zannetmiyorum.Olsa bile oyun ranklarının tutulduğu o da bir işe yaramaz..
-
Sendede varsa bir server onun bağlantısı ile yapılır bişiler yoksa, evindeki adsl ile pek bişi olmaz :)
Ama sistemi tarayıp acıkları varmı yokmu ona bakarakda bişeyler yapılabilir, incelemek gerek...
Kaldıki bırak oynasın cocuklar...
-
evine 4096 net al dai:) serverın anasını aglatırsın tek makına ıle.) lagdan oynayamaz kamiller:D
-
rahat bırakqın cocukları orda birbirkerini vurmuyunca sokakta birbirlerinin gozlerini cıkartıyorlar
-
Emrow beni ekle msn den bişe deneyelim %90 etkisi olur giremezler. (ilk defa denicem başarılı olursa bi anlatım hazırlarız :D ) onur_vardi@hotmail.com
-
Sonuç ?
-
Feryad bunu yazdı:
-----------------------------Sonuç ?
-----------------------------Daha arkadaş bana ulaşmadı ulaştığı zaman haber veririm burda..
Toplam Hit: 5100 Toplam Mesaj: 13