.Com Domain 0.99$
-
ben de gece 12 gibi bir domain aldım buradan, hala bekliyorum. karttan parayı da çekmediler hala.
fakat fatura adres bilgisi girerken doğru adresi girmedim, sadece ankara yazdım bu bir sıkıntı çıkarır mı, ankaraya fatura gönderirler mi acaba sokak mahalle yazmadan adıma fatura dolaşmasın etrafta :D
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------
Pessimistic bunu yazdı:
:D
-----------------------------kanka senin domainci :D
-----------------------------Aynen :D
-
overbite bunu yazdı:
ben de gece 12 gibi bir domain aldım buradan, hala bekliyorum. karttan parayı da çekmediler hala.
fakat fatura adres bilgisi girerken doğru adresi girmedim, sadece ankara yazdım bu bir sıkıntı çıkarır mı, ankaraya fatura gönderirler mi acaba sokak mahalle yazmadan adıma fatura dolaşmasın etrafta :D
-----------------------------fatura yollamazlar ama ikinci sene 10$ diyor godaddydeki gibi pek kupon kodu olduğunu sanmıyorum bu sitenin, ama 1 yıl domaini denersiniz tutmazda 2. yıl almazsınız o zaman cazip olabilir
-
ilk yılın bitiminde uzatmaz isem somain düşmüyor mu peki, başka bir yerden kaydetmek istesem yapamaz mıyım?
çünkü 20 saat geçti ve hala bir mail gelmedi, daha mail gelecek de ben sonra dns kayıtlarını değiştirecem bi daha beklemeye koyulcam, bu kadar zamanda millet evlenip çocuk sahibi oluyo arkadaş bu nedir.
4 saat daha bekleyip sanal kartın limitini sıfırlamayı düşünüyorum çünkü henüz parayı çekmediler. parayı çekemesinler kayıt işlemi de onaylanmasın.
hosting hizmetleri nasıl bilmem ama bu uzun süreler çok sıkıcı. biraz önce okuduğum bir yazıda yabancı birisi bunlardan bir domain kaydetmiş, ve o da beklemeye koyulmuş. 18 saat sonra başka bir firmadan domaini kaydetmiş ve hemen almış. sonra 1and1'a mail atmaya başlamış, adamlar da sizden önce başkası kaydetmiş üzgünüz demişler. bi kaç mail sonra da demişler ki 'biz kayıt talepleri belli bir miktar birikene kadar bekleyip hepsini toptan kaydediyoruz'.
ben almaya çalıştığım domain ile ticari işler yapmayacağım, reklam meklam işim de yok yani para kazanma amaçlı değil sitem, para kazanmak amacı ile buradan domain almaya niyetlenen arkadaşlara tavsiye etmem, 3 lira kar edeyim derken zarara girmeye değmez