Combar Arms Eu Oynayan ?
-

Warrock u bilen bilir yada cs yi silahları alırsınız aldınız gibi kullanırsınız yada warrock da cash ile özel silahları yada fazladan cepane alırsınız
iyi tamam ama combat ı diğerlerinden ayıran özelliknedir ?
-crysis deki gibi silahları modifiye edebilir ( aldığınız bi silaha extradan susturucu dürbün eklentisi yapabilir siniz )
-bol bol silah seçeneği ile eğlence hiç bitmesin (daha hiç patch yok client direk )
-üstün grafikler bi benzin tankerine ateş edince patlaması yada bi boru ya eteş edince gazların fışkırması
bir 2008 yapımı olan combat arms ın eu serveri açıldı önceden proxy siz girilmiyordu hadi bakalim gelin coşak biraz
http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Main
-
ben zamanında başlayacaktım game-monitor ün sitesinde reklamını görmüştüm fakat cs war diye başlamamıştım şuan pc teknik serviste cd rom bozuk gelince belki başlarım :)
-
hmn bakam final dönemi ei gider (=
-
indirdim yükledim oynadım ama silahı nasıl değiştiricem bi onu bulamadım gitti
he birde silaha dürbün filan nasıl takıyoruz ?
-
Nasıl bi sistem ister ki acaba :| Güzel bişeye benziyor
-
cemuzel bunu yazdı:
-----------------------------Nasıl bi sistem ister ki acaba :| Güzel bişeye benziyor
-----------------------------

-
öncelikle yeni ve güzel bir ekran kartı almam lazım :D
-
resul bunu yazdı:
-----------------------------indirdim yükledim oynadım ama silahı nasıl değiştiricem bi onu bulamadım gitti
he birde silaha dürbün filan nasıl takıyoruz ?
-----------------------------server ve chennel seçtikten sonra yukarda shop var ordan silah alabilir
modifiy den silahlarını modifiye edebilirsin.
-
hile derdi varmı bunda acaba?
-
la adamları vuruom vuruom ölmüolar mübarek alayı bana tek atıo anlamadım gitti (=
-
infernaL bunu yazdı:
-----------------------------
hile derdi varmı bunda acaba?
-----------------------------eu serveri yeni açıldı bn hiç hack görmedim günde 10saat oynuyorum
dier arkadas da combat arms da ilk basta kimseyi vuramassin alismak gerekio ben %50 hs atiom o derece oldum xD
chariniza çanta kiafet gözük kask alabilirsiniz fazladan özellik de verio suan hiç pre yok free all play