Combofix Ve Windows8
-
Uzun zamandır Win8 desteklemiyordu, Win8 desteği çıkmış bulunmakta
Combofix ver: 13.10.13
-
Olur olmaz herşeye Combofix çek düzelir diyenlere buradan seslenmek istiyorum...
Bu Combofix denilen nane, sağlam bir antivirüsün yerini hiç bir şekilde tutmaz...
Combofix peşinde koşmaktansa, makinanıza sağlam bir antivirüs ( Avira Free Personal Antivirüs tavsiyedir) kurun, kafanız rahat etsin...
Nokta...
-
SerYolcu bunu yazdı
Olur olmaz herşeye Combofix çek düzelir diyenlere buradan seslenmek istiyorum...
Bu Combofix denilen nane, sağlam bir antivirüsün yerini hiç bir şekilde tutmaz...
Combofix peşinde koşmaktansa, makinanıza sağlam bir antivirüs ( Avira Free Personal Antivirüs tavsiyedir) kurun, kafanız rahat etsin...
Nokta...
Sen combofix'i anti virüs mü sanıyorsun hoca? :) Küçük boyutlu bir yazılımdan anti virüs görevini görmesini bekleyenler aldanır.
Combofix, sistem dosyalarını onarmaya çalışan yazılımdır, ufak tefek eski bilindik virüsleride siler bu kadar. -
SerYolcu bunu yazdı
Nokta...
bende avira var 1 haftada 1 virüsü bulup silemedi. ben de güveniyordum virüs olsa avira bulurdu diyordum. sonra baktım olacak gibi değil çalıştırdım combofixi. mis gibi tertemiz. boşuna eziyet çekip googleda çözüm arıyormuşum.
reklam: siz de indirin bir combofiz kafanız rahat etsin. combofix ! yüzyılın en büyük icadı !
-
SerYolcu bunu yazdı
Nokta...
surekli viruslu dosyalarla ugrasirim.
Popup ciktiginda izin ver secenegi var mi microsoft security essentials daki gibi -
BeyinAdam bunu yazdıSerYolcu bunu yazdı
Nokta...
bende avira var 1 haftada 1 virüsü bulup silemedi. ben de güveniyordum virüs olsa avira bulurdu diyordum. sonra baktım olacak gibi değil çalıştırdım combofixi. mis gibi tertemiz. boşuna eziyet çekip googleda çözüm arıyormuşum.
reklam: siz de indirin bir combofiz kafanız rahat etsin. combofix ! yüzyılın en büyük icadı !
Avira kendi web sayfasına sahip çıkamıyor. Bizim virüslerimi temizleyecek .hah
-
lan autorun virüsü yüzünden tüm yedekleri silmiştim.... combofix ile çözüldüğünü öğrendiğimde yıkılmıştım a.q..
-
yunusdogan bunu yazdı
lan autorun virüsü yüzünden tüm yedekleri silmiştim.... combofix ile çözüldüğünü öğrendiğimde yıkılmıştım a.q..
Avira, Autorun dosyalarını otomatikman engelliyor...
Hadi Avira bulamadı diyelim, ben kendi ellerimle temizlerim o Autorun Virüsünü..
-
catlax bunu yazdı
Sen combofix'i anti virüs mü sanıyorsun hoca? :) Küçük boyutlu bir yazılımdan anti virüs görevini görmesini bekleyenler aldanır.
Combofix, sistem dosyalarını onarmaya çalışan yazılımdır, ufak tefek eski bilindik virüsleride siler bu kadar.
Geçenlerde bir mürid, bilgisayarındaki virüsü temizleyemediğini söyleyip, TBT den yardım istemişti...
Ben de o arkadaşdan Teamviewer bilgilerini aldım makinasındaki virüsleri temizledim...
O arkadaşın bana anlattığına göre, benden önce bu arkadaşa burada bol bol virüs muhabbeti yapan bir mürit Teamviewer ile bağlanmış,
Virüslü bilgisayarda hemen Combofix çalıştırmış... Tabiiki virüs temizlenmemiş... Virüs temizlenmeyince de teamvieweri kapatıp kaçıp gitmiş...
Ben Combofix i antivirüs zannetmiyorum, sadece Combofix i antivirüs zannedenlere buradan mesaj vermek istiyorum..
-
combofix orjinal indirme adresi >>> http://www.bleepingcomputer.com/download/combofix/
-
Fatih54 bunu yazdısurekli viruslu dosyalarla ugrasirim.
Popup ciktiginda izin ver secenegi var mi microsoft security essentials daki gibiAvira, virüs bulduğunda sağ altta popup çıkarır, seçeneği sana bırakır, istersen silersin, istersen dokunmazsın...