Comodo İş Başvurusu Hakkında.
-
Çok iyi şeyler öğrenirsiniz oraya giderseniz.Fatih54 tarafından 28/Ağu/13 20:22 tarihinde düzenlenmiştir
-
Yaptığımız iş, zararlı yazılımlara karşı her türlü arge ve AV Engine'in geliştirilmesi. Geri kalanı konusunda insan kaynaklarına mail atabilirsin.
-
Tugberk bunu yazdı
Yaptığımız iş, zararlı yazılımlara karşı her türlü arge ve AV Engine'in geliştirilmesi. Geri kalanı konusunda insan kaynaklarına mail atabilirsin.
insan kaynaklarının mail adresini atabilirmisin özelden ?
-
opusdei bunu yazdı
5000 tl ve üzeri kazanacaksan değiştirmeye değer. Yoksa olmaz. Aylık ev kirası, faturalar evde kullanacağın mutfak masrafı vs.. en az 2000 tl olacaktır. Ankara istanbuldan daha pahalı bir şehirdir.
Ankara, İstanbul dan pahalı bir şehir değildir...
Ankara nın lüks semtlerinde kiralık ev tutarsanız pahalı olur...
Comodo nun Ankara daki yeri nerededir bilmiyorum ama, tahminimce Bilkent Cyber Park da dır...
Oraya yakın Bilkent de ki ev kiraları pahalı olabilir...
Ancak 400 - 500 TL aralığında Ankaranın her yerinde kiralık ev bulunabilir..
-
SerYolcu bunu yazdıopusdei bunu yazdı
5000 tl ve üzeri kazanacaksan değiştirmeye değer. Yoksa olmaz. Aylık ev kirası, faturalar evde kullanacağın mutfak masrafı vs.. en az 2000 tl olacaktır. Ankara istanbuldan daha pahalı bir şehirdir.
Ankara, İstanbul dan pahalı bir şehir değildir...
Ankara nın lüks semtlerinde kiralık ev tutarsanız pahalı olur...
Comodo nun Ankara daki yeri nerededir bilmiyorum ama, tahminimce Bilkent Cyber Park da dır...
Oraya yakın Bilkent de ki ev kiraları pahalı olabilir...
Ancak 400 - 500 TL aralığında Ankaranın her yerinde kiralık ev bulunabilir..
Hoca orası öylede , 500 tl ev desen interneti var , suyu var , elektriği var , doğalgazı var hadi doğalgaz olmasın , yemesi içmesi var , gezmesi tozması en kötü 2bin tl lazım hadi ben biraz tutumluyum 1.5K fitim :D
-
Çok iyi şeyler öğrenirsiniz oraya giderseniz.Fatih54 tarafından 28/Ağu/13 20:22 tarihinde düzenlenmiştir
-
-
Çok iyi şeyler öğrenirsiniz oraya giderseniz.
Fatih54 tarafından 28/Ağu/13 20:22 tarihinde düzenlenmiştir