Com.Tr Domain
-
Burada acınacak biri varsa yine Türk Ticaret'dir. Mevcut olmayan bir domaini satışa sunmalarıyla kalitesizliklerini 1001. kez kanıtladılar. Nasıl rezalet bir firmadır anlamadım.
-
ismimde ve soyismimde Türkçe karakter olmasaydı alırdım bende .com.tr uzantılı bir domain:(
şu anki ismim ve soyismim .com lu domain bile boşta:D
bu arada bu bir gerçekte Türkiye'de domain alınacaksa ihs.com.tr veya isimtescil'den alınır... ama .com.tr için nic.tr'den almak daha mantıklıdır. sonuçta o firmalar oradan alıyor yani aracı konumundalar.
.com,net... gibi domainer ise godaddy eğer oradan alınmıyorsa ihs veya isimtescil.
edit: kişisel degince isim soyisim .com.tr li bir domain almaya çalıştıgını sandım. ankara.com.tr tabi vermezler verecek olsaydılar o domain boşta kalır mıydı şu ana kadar:) anca ankara adında bir şirkete sahip olman gerekiyor.
-
nic tr'den almaya kalksaydın hocam keşke.
-
ahh be hocam turkticaretten bir şey alınırmı :|
ihs den alsaydın yada nic.tr den :|
-
nerden alırsak alalım vermıceklerdi yanı .. ankara.com.tr icin firma olmak lazımmıs.. bu domain neden bostaydı turkticaret.net de halen onu cözmüş degilim neyse..kredi kartindan para bile cektiler bu domain icin..
-
h2run bunu yazdı:
-----------------------------nerden alırsak alalım vermıceklerdi yanı .. ankara.com.tr icin firma olmak lazımmıs.. bu domain neden bostaydı turkticaret.net de halen onu cözmüş degilim neyse..kredi kartindan para bile cektiler bu domain icin..
-----------------------------
kusura bakma hocam ama burda sorun türkticarette değil sizde. Bu domainin nic.tr den sorsanda boş gösterecektir.ankara.com.tr yi alamayacağını senin baştan bilmen lazım, okumadan, araştırmadan bu işe girmemen lazımdı. Şimdi soğuk su içebilirsin...
-
şimdi şöyle bir nüans var ama nic.tr den almaya kalkışsaydı parayı çekmezler birde alamassın derlerdi zaten ama türk ticaretinkisi dallamalık hem domaini vermemişler hem parayı çekmişler sor bak bakalım yerine başka domain veriyorlarmı parayı iade edeceklerini zannetmiyorum çünkü
-
Parayi iade ediyorlar.. o konuda sorun yok ama ankara.com.tr domaini kacdi :P benim Olcak die sevinmi$tim aha.. sirketmi kursat ne yapsak :).