Com.Tr Domain

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Burada acınacak biri varsa yine Türk Ticaret'dir. Mevcut olmayan bir domaini satışa sunmalarıyla kalitesizliklerini 1001. kez kanıtladılar. Nasıl rezalet bir firmadır anlamadım.

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

ismimde ve soyismimde Türkçe karakter olmasaydı alırdım bende .com.tr uzantılı bir domain:(

şu anki ismim ve soyismim .com lu domain bile boşta:D

bu arada bu bir gerçekte Türkiye'de domain alınacaksa ihs.com.tr veya isimtescil'den alınır... ama .com.tr için nic.tr'den almak daha mantıklıdır. sonuçta o firmalar oradan alıyor yani aracı konumundalar.

.com,net... gibi domainer ise godaddy eğer oradan alınmıyorsa ihs veya isimtescil.

edit: kişisel degince isim soyisim .com.tr li bir domain almaya çalıştıgını sandım. ankara.com.tr tabi vermezler verecek olsaydılar o domain boşta kalır mıydı şu ana kadar:) anca ankara adında bir şirkete sahip olman gerekiyor.

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

nic tr'den almaya kalksaydın hocam keşke.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

ahh be hocam turkticaretten bir şey alınırmı :|

ihs den alsaydın yada nic.tr den :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nerden alırsak alalım vermıceklerdi yanı .. ankara.com.tr icin firma olmak lazımmıs.. bu domain neden bostaydı turkticaret.net de halen onu cözmüş degilim neyse..kredi kartindan para bile cektiler bu domain icin..

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

h2run bunu yazdı:
    -----------------------------

nerden alırsak alalım vermıceklerdi yanı .. ankara.com.tr icin firma olmak lazımmıs.. bu domain neden bostaydı turkticaret.net de halen onu cözmüş degilim neyse..kredi kartindan para bile cektiler bu domain icin..

-----------------------------
    kusura bakma hocam ama burda sorun türkticarette değil sizde. Bu domainin nic.tr den sorsanda boş gösterecektir.

ankara.com.tr yi alamayacağını senin baştan bilmen lazım, okumadan, araştırmadan bu işe girmemen lazımdı. Şimdi soğuk su içebilirsin...

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

şimdi şöyle bir nüans var ama nic.tr den almaya kalkışsaydı parayı çekmezler birde alamassın derlerdi zaten ama türk ticaretinkisi dallamalık hem domaini vermemişler hem parayı çekmişler sor bak bakalım yerine başka domain veriyorlarmı parayı iade edeceklerini zannetmiyorum çünkü

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Parayi iade ediyorlar.. o konuda sorun yok ama ankara.com.tr domaini kacdi :P benim Olcak die sevinmi$tim aha.. sirketmi kursat ne yapsak :).

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
Toplam Hit: 2181 Toplam Mesaj: 19