Com.Tr Domain Satan Firmalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    AbdullahAzad bunu yazdı
    iQsuz bunu yazdı

hocam neden com.tr alıyosunuz ki mesela bana .com uzantısı daha çekici geliyo

özel bi neden var mı yani

sirketler icin zorunlu (=

hapis cezasi cart curt var

Hapis Yatan Şirket Açamazmıki...... Denetimlide olsak Devletimize İşimizde Gücümüzde Olduğumuzu Samimiyet içinde Gösteriyoruz işte....   Kuşadası nda Açtım Bilgisayar Dükkanı Her bişeyini tamamlıyorum işte.

tamamen yanlis anladin. yeni ticaret kanunu felan cikti web sitesi artik zorunlu. o da com.tr olmak zorunda. para cezasi ve hapis cezasi var yoksa.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    AbdullahAzad bunu yazdı
    iQsuz bunu yazdı

Hapis Yatan Şirket Açamazmıki...... Denetimlide olsak Devletimize İşimizde Gücümüzde Olduğumuzu Samimiyet içinde Gösteriyoruz işte....   Kuşadası nda Açtım Bilgisayar Dükkanı Her bişeyini tamamlıyorum işte.

sakin ol :D yanlış anladın adamı 

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    AbdullahAzad bunu yazdı
    iQsuz bunu yazdı

sakin ol :D yanlış anladın adamı 

Tamam sakinim. Com.tr istiyor yeni kanuun doğrudur.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 1716 Toplam Mesaj: 14