Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
CONNECTED Adlı Filmimiz Çıktı [Güncellendi: Ben Bi Hiçim Klip]
CONNECTED Adlı Filmimiz Çıktı [Güncellendi: Ben Bi Hiçim Klip]
-
olm çok iyi la. açıkçası linke tıklarken çok düşük bir beklenti ile tıkladm. izlediğim çok harika birşey çıktı. elinize emeğinize sağlık
-
sabah 6da uyumadan bi bakayım kapatırım diye açmıştım HA-Rİ-KA dedirtmekle kalmadı bu tarz yapımlara olan "şöyle bi bakayım" önyargısından kurtardı -
güzel olmuş cidden baranla konuşuyorduk senaryo hakkında bir guy ritchie mi olacan lan başımıza diyordum o tadda güzellikte olmuş
darısı yeni episodeların başına artık :W
-
1 dakikalık video izlerken bile sıkıntıdan patlayan bir adam olarak hiç sıkılmadan izledim. Keşke daha uzun olsaydı. :D
-
yer imlerine ekledim hocam. izleyeceğim ilk fırsatta.
-
Hocam rap klibin olduğu sahnede torbacı tablosu var ya onun psdsini veya başkauzantılı çalışmasını buraya atma şansınız var mı. Film için özel yapılmış belli. ya da yapılış videosu gibi birşey çok hoş olur..
-
Çok güzel olmuş hocam keşke hakettiği karşılığı alabilse
-
Beklentimin çok üzerinde çıktı hocam tebrik ederim
-
Bende beğendim hocam da biraz kafa yandı :)
-
Elinize sağlık hocam, herhangi bir filmden esinlendiniz mi? Bana bir filmden çağrıştırdı, filmin ismini hatırlamıyorum ama;
ölüm anında çevresindeki herkesi durmadan kafasında düşleyip farklı farklı karakterlerde ama aynı elbise ayakkabılarda felan canladıran biriydi. Yazıyı gizleyemedim, film ismini bilen varsa söylemesin ağır spoiler olur :D