Converse Ayakkabı Lekesini Cıkartmak
-
Naps bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------Naps bunu yazdı:
-----------------------------
konuyla alakasız ama bu Converse denen ayakkabıyı hiç rahat bulmuyorum abi siz nasıl rahat ediyorsunuz merak ediyorum dogrusu.
-----------------------------mevzu şu benim gibi günde en az 10 saat ayaktaysan işkence yok arada giyiyorsan harika :W
-----------------------------hergün giymiyorum ama giydiğim zaman 7-8 saat giyiyorum ve ayaklarımı mahvediyor ve bilekli oldugu içinde bileklerimi acıtıyor cidden ben rahat edemiyorum:) ve abi çok cabuk acılıyor lanet olası ayakkabı. Ama herşeyin altına gidiyor menet:D
-----------------------------öledir bi arkadaş aldı 2yıl giydi tabi 300 küsür bayıldı
ben vermem o beze o kadar para ama bu emolar felan giymeyi bıraksın yine alacam kendime :D
-
Ben konverslerimi 3 yıldır yıkayıp yıkayıp giyiyorum =)))
Sen de at gitsin makineye,bir şeyi kalmaz...
Hafif taşlı kotunun altına mis gibi gider gezersin :Q
Hem yıkayınca yumuşuyor diyorsun da,ayakkabı zaten bez be abi =))
-
öledir bi arkadaş aldı 2yıl giydi tabi 300 küsür bayıldı
ben vermem o beze o kadar para ama bu emolar felan giymeyi bıraksın yine alacam kendime :D
-----------------------------300 ne hocam uçmuş o eleman . Ben aldım yeni 25 -50 TL arasında fiyatlar
-
orjinal converse almıştır bizim de bir arkdaş aldı da 140 tl ye orjinal...
ama ben aynını pazarda 25 tl ye buldum :D
-
yav pazarda 10tl var ona bakarsan 300tl verip yada 200 verip 2-3 yıl giyersin koku olmaz atma olmaz
pazardan alırsın 2ayda atarsın
-
Hocam magazada da 50 TL , senin 200-300 dediklerinle pek farkı yok.
-
valla geçen sene aldım converse ve hala giyiyorum arada. üzerinde var bi kaç leke falan ama sorun olmuyor sonra pırıl pırıl yaparsak converslerine bakım yapıyo falan derler :D giy gitsin çok abzürt durmuyosa. + gazete boyası kolay çıkar ama?
-
hakiki piril sıvı detarjana çok as iki damla çamaşır suyu damlat su dökmeden bir beze sık ikisi birlikte sil çıkar.
-
makinaya at converseler makinada yıkanıyor ben atıyorum valla tertemiz akçacık çıkıyor :D
-
Hacılar silgi işi halletti xD varsa bi sorunu olan beyaz burun kısmını silgi ile silsin silgi beyaz olursa daha ii, ha bide rahatlık olayı var, harbi cok uzun ayakta durunca topuklar acıyor, Ha bi de önceki sayfada kullanım kılavuzu vermiş, hocam o ekşiden alıntı yav bnm bildiim kafa oLsun diye yazmışlar onu ? ha