Convertar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/mvy09mj5/Untitled-1.swf.html

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Haklısın bi-kaç çevirici ile denedim olmadı. Ancak Effects Matrix swf2avi programını buldum nette. Çeviriyor, ama program full olmadığı için videonun üstüne bir yazı koyuyor. Bu dosyayı istediğin converter ile istediğin formata dönüştürebilirsin.

Bi de dosyayı cascavlak upload etmişsin dostum. Böyle durumlarda rarla şifre mifre koy dosyaya bence. :)

Aşağıdaki linkten direk indir rardan çıkarırken de asi27 şifresini kullanırsın.

http://yadi.sk/d/GOsaluB8Q2Ov

inmezse;

https://downloader-ams2.disk.yandex.com.tr/rdisk/62fd659474752e25eb6ceda3fe92f558/503d2f5f/NDQxMi55YWRpc2s6MTY2MDE2NTA3LjIyOTgxNTA4MDA1MjM5NDQ1NjIxMTY4MTY2ODkyNw==?uid=166016507&filename=Untitled-1.rar&content_type=application/x-rar&disposition=attachment&hash=&limit=0&rtoken=e6de8780dc51e4d58f8a5233f9bf9003&rtimestamp=503d2f60

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

http://www.speedyshare.com/E8wkA/asd.rar

Buyur hacı

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

Programı da up edeydin ya :)

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

teşekkürler Kazaskeri 1

total dan mı   yaptın... birde  yazılar yok olmuş fark etmemissin sanırım.

yinede  teşekkürler  eline sağlık...

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

haklısın ya   o kadar sinirlendim ki artık  şifrelemeyi bırak  rara  çevirmeden upload ettim...

gerçekten te çok  teşekkürler...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Yok yazıları silinmiş olanı GusFring up etti ben değil. Ona teşekkür et :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

"swf to video converter" diye aratırsanız gerekli aparatlar çıkıyor. 

GusFring tarafından 29/Ağu/12 15:51 tarihinde düzenlenmiştir

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 1654 Toplam Mesaj: 19