Cookie Yardımı..!
-
yani sitenin elinde olmayan sebeblerden dolayı site kapanmış?
-
ayrıca cookie ler browser tarafından değil, web siteleri tarafından kullanılır.
cookie'ler
bir sitede login olduğunuzda her sayfa değiştirdiğinizde kullanıcı adı/şifre'nizi tekrar yazmamanız için..
sitede bir sayaç varsa birden fazla kez sayılmamanız için..
ban yediğinizde IP'nizi değiştirdiğinizde siteye giriş yapamamanız için..
..gibi nedenlerden dolayı web siteleri tarafından sizin bilgisayarınızdaki "cookies" klasöründe oluşturulan çerez dosyalarıdır.bu klasöre ulaşmanın en kısayolu: başlat>çalıştır 'a cookies yazmaktır.
cookie'leri sildiğinizdeki tek dezavantaj login olupta beni hatırla radio buttonunu işaretlediğiniz sitelerde tekrar şifrenizi yazmanız gerekecektir ki bu durumda PC'nizde yeni bir cookie oluşturulur. -
eXoR_CIST HAY ABİ ELİNE SAĞLIK YA NE GÜZEL ANLATTIN BE ABİ ALLAH RAZI OLSUN SENDEN YAAA HELAL OLSUN BE ABİ ÇOK GÜZEL ANLATTIN ÇOK SAOL WALLAHİ SAOLASIN ABİ TEŞEKKÜR EDERİM..!
SANA SÖYLEYECEK LAF BULAMIYORUM :)
-
ya millet bu site beni yine banladı ben cookiesw'i sildim modemi tekrar kapatıp açtım ip numaram değişti ama başı değişmedi yine 85 olarak kaldı ve geçmişide sildim ama siteye girerken yine aynı şey oldu yni banımı açamadım :((
-
arkadaşlar bi yardım edin ne yapmamız lazım??? bu site ne tür bi ban atıyo öyle??
-
senin bu siteyle alıp veremediğin ne be güzelim? bam yiyip duruyon
-
ya kardeş sorma yaaa :)
dostum şimdi bana dedilerki ipni değiştir adsl modemini kapayıp açıyınca ip değişiyomuş bende öyle yaptım sonra cookies ve geçmişi sildim ama girdiğimde yine banlı gözüktüm bu adamlar nasıl bi ban atıtılar ki ne yapabilirim yardım bekliyorum
-
Kullanıcı adını değiştirmedin mi?
-
YA BABA HERŞEYİMİ DEĞİŞTİRDİM YAAA :)))
YİNEDE GİREMİYORUM Bİ YARDIM EDİN BANA EN BAŞTAN YAPILIŞINI Bİ TARİF EDİN ÜÜÜFFFFF SU İŞİ Bİ ÇÖZSEM VARYA YARDIM LARINIZI BEKLİYORUM