Cooler Master Mı - Feel Mi ?
-
Hocam eger Feel Kasa alicaksan kesinlikle PSU'yu degistirmeni öneriyorum Feel'Lerin PSU'yu cok dandik üzerinde 500w yaziyor ama gercek degeri 200w gibi degerlerdedir... Ve Sistemin tehlike altında olur..
-
feel kasaların görüntüleri çok çekici.. ama malzemesi ve özellikle psusu çok dandik.. yandaki pleksiye
yanlışlıkla ayağın çarptı mı kırılıyor.. ama soğutması muhteşem.. bana sorarsan coolermaster al..
yılların tecrübeli markasıdır kendileri.. psu ve kasa çok çok kaliteli;) -
Alienware'benzeri bir kasa ve ayrıca alacağın psu gerçekden çok güzel olucaktır.
-
Delegado_Zero bunu yazdı:
-----------------------------
ses mes cıkardıgı yok ya fıstık gibi.
-----------------------------aynından bnde var sike yaramıo
-
Hacılar 100ytl butcesi oldugunu soylemiş, google da resmini buldugunuz kasayı al diye koyuyorsunuz. 100ytl ile Feel Typhoon alabilirsin, ki onunda fiyatı 115ytl civarı. CoolerMaster secersen rc-332 alabilirsin, oda 110ytl civarında. İkiside performans olarak aynı, dış tasarım (ust panel usb vs.) ve kullanım kolaylığına göre seçiceksin. Mesela sürücü paneli mandallımı vidalımı, sarsıntı azaltıcı plastik contalar varmı, kasa ici fanların montaj sekli gibi bilimum ayrıntılara bakıcaksın.
-
haci su ucak fanli kasalari yillar once aldim,feel in kaldir cope at ,butun fanlari iptal ettim,makina manyak gurultulu calisiyor...gerci benim feel kasada kasalik hal kalmadi artik :D ama sana sunu soyleyeyim haci , normal bir kasa al ,ici genis olsun 25-30 dolara , ondan sonra Tagan gibi saglam bir psu ya yatir parayi...
-
aynen compu'nun dediği gibi. sağlam psu al yeter. bende 460W cooler master var. feel nerede cooler master nerede.
-
Ben de feel kullandım ama ne ses çıkardı ki ses konusunda çok beğendim özellikle ne de PSU sunda herhangi bir problem yaşadım
-
http://www.kocpa.com/content_files/prd_images/Feel_Hurricane%20II.jpg
bundan var bende çok ses çıkarıyor önü çok tozlanıyor tozlarıda içine atıyor eski kasam bu kadar tozlanmazdı ön kapak açılabiliyor pervane arasına ıslak mendil koydum filtre gibi o tozlandıkça yeniliyorum ancak soğutması çok iyi. o ön pervane hem içeri alıyor hem dışarı az bişey üflüyor araya o sayede filtre gibi yerleştirebiliyorum yani.
-
Toplam Hit: 3870 Toplam Mesaj: 24