Cooper İçin Neon Led Nasıl Olur ? T
-
HoLyCat bunu yazdıTHT2005 bunu yazdıFOXXLY bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
arkadaslar bendede 1971 model 124 ( serce ) var..
Rengi Beyaz altina neon taktirmak istiyorum hangi renk kullansam dikkat ceker ?
ne renk takarsan tak dikkat çekecektir :D
:P
Cooper in anahtarini alir.. afetmez :)
daha çekicek dikkati mi kalmış hocam :) yanda da o tuning sitesi yerine tahribat.com yazdırsaydın iyiydi :/
-
__hsyN__ bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıTHT2005 bunu yazdıFOXXLY bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
arkadaslar bendede 1971 model 124 ( serce ) var..
Rengi Beyaz altina neon taktirmak istiyorum hangi renk kullansam dikkat ceker ?
ne renk takarsan tak dikkat çekecektir :D
:P
Cooper in anahtarini alir.. afetmez :)
daha çekicek dikkati mi kalmış hocam :) yanda da o tuning sitesi yerine tahribat.com yazdırsaydın iyiydi :/
haci araba benim degil googleden buldum :)
ama 124 ler hep ilgimi cekmistir ;)
-
bnm konu konuluktan cıkmış :D
-
Hala arabanın altına neon koyanlar varmi ya. Bi ara cok modaydi 7-8 sene oncesi heralde. Simdi hiç bir yerde görmüyorum. Ayrıca bana sorucak olursan neon felan yaptırma. Daha farklı seyler duşun. Makyaj felan yaptir. Fazlası Da bokunu çıkartıyor bence
-
Gharzvog bunu yazdı
Hala arabanın altına neon koyanlar varmi ya. Bi ara cok modaydi 7-8 sene oncesi heralde. Simdi hiç bir yerde görmüyorum. Ayrıca bana sorucak olursan neon felan yaptırma. Daha farklı seyler duşun. Makyaj felan yaptir. Fazlası Da bokunu çıkartıyor bence
katılıyorum neon takma hocam cooper lar zaten oldukca şık araba bozma sadeliğini ve güzelliğini.
-
Gharzvog bunu yazdı
makyajdan kastın ne hocam. fazla maliyeti tutmayacak ne olabilir