Core 2 Duo Sorunu
-
benimde demek istediğim bu değer farkı olmaması lazım ancak bazen bilgisayar ilk açıldığında felan değer farkı görülebiliyor ama bi süre sonra ortadan kalkıyor ancak sende ortadan kalkmıyorsa cpu performans programlarıyla ikinci çekirdeğin performansını test et
-
senin işlemcinin tek cekirdeginde sorun var olabilir başka işlemci tak dene olmazsa ana karta vardir
çekirdekler arasi sistem farklı oldugu için böyle yapıyor olabilir iki ayri işlemci gibi kullandıgı için pc.
-
bendede olmuştu hocam aynı boyle bi durum hatta konu açtım dalga geçmişlerdi=) format attim düzeldi benim hocam cak formati
-
@Asker
hocam hangi programla test edeyim dersin ?
@ottomanmurat
çewremde hiç masaüstü pc olan biri yokki valla hocam olanlarda da p4 flan war :/
@bisses
yok ya düzelmiyor inan 3 kere format attım tık yok..
-
hocalar everestten bişeyler buldum ama bunlar mı tam anlayamadım
-
alkow bunu yazdı:
-----------------------------
e o zaman ne anlamı kalıyo 2,8 in.. bu seviyeye çıkarmak için illa -5 mi gerekir
ayrıca herkezde mi öle ? kimse kullanamıyor mu gösterdiği değere yakın birşey ? bazı pclerde "2,66- 2,67" gördüğüm var hocam peki o nasıl oluyor ?
-----------------------------yo bende öle değil :) Soğutmana bağlı hocam
-
Bence Birde Bios Update Yap Düzelme ihtimali Yüzde 90 Olabilir donanımda ,ise
-
yok everest 2. çekirdeği normal görmüş format at arkadaşın dediği gibi düzelir yüksek ihtimal işlemci felan değiştirme sakın bios update de girme
-
hocam 3 kere attım format düzelmedi .. bios mu update edeyim ?
-
up