folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çorlu Belediyesini Mahkemeye Vermeyi Düşünüyorum

Çorlu Belediyesini Mahkemeye Vermeyi Düşünüyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    discoteam_487
    discoteam_487's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaslar çorlu beleyesine basvurmustum gecenlerde itfaiye alımı için. sıralamaya girdim.fakat mülakatta bana atatürk ilke ve inkilaplarıyla ilgili soru sorulması gerekirken sorulmayıp anayasının 8. maddesini say denildi.bana 8. maddeyi soran kişiler diğer 100 puan verdikleri kişilerede baska maddeleri sorması gerekmezmi.100 puan verdikleri kişiler anayasanın bütün maddelerini biliyormu yani.bu yüzden mahkemeye vermeyi düşünüyorum pazartesi günü hangi yolu izlicem ben şimdi bilen varmı ?

Bu ALemde Kralda Kuralda Tanımam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mülakat=torpil

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

ders 1

Mülakatın Amacı:

Mülakat torpilizasyonun kılıfa uydurulmuş biçimidir.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

"Ortada belirtilmiş bir soru kriteri yok. Karma sorular hazırlandı ve uygulandı" derler. Ama neticenin senin açından sonuçlanmasını temenni ederim.

Sonuçta bu mahkemenin sonucu senin açından kötü bir tarafı olmayacak. Gerekli işlemleri başlat, kolay gelsin :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

bir başka sınavda adliyenin katiplik sınavını kazanan (3 dakikada 150-154 kelime yazmış) ve kpss sınavından 86 puan alan arkadaşıma mülakat sınavında ;

1- Bal filmi hangi film ödülünü almıştır ?

2- 2008 yılında hangi yanardağ patlamıştır ?

3- Atatürk inkılaplarını açıklamalarıyla beraber sayınız? bu gibi soruları sormuşlar. Sınavı kazanan arkadaşım ilk 5 içinde olmasına rağmen kadroya almamışlar mülakattada 50 puan verip elemişler gerisini sen düşün artık burdan çıkarılacak sonuç ise şu : torpil yoksa, kadroda yok demektir. Kadroya alınan kişilerde daktilo sınavında 90-94 arası kelime yazan ve kpss'den tam 70-77 puan alan kişileri kadroya almışlar :(  toplam 8-10 kişi alınmış.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

giderken ''dayı''nı aramalıydın..

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

bana 8. maddeyi soran kişiler diğer 100 puan verdikleri kişilerede baska maddeleri sorması gerekmezmi

gerekmez. karısık sorular hazırladık sana bu cıktı diyecekler.

ama sana yapılmıs bariz bi o. cocuklugu var ortada, üstelik hersey kılıfına uygun sekilde, işe alınacaklar önceden belliydi zaten, onlara muhtemelen baskent neresi diye sormuslardır, işte bu yuzden burası türkiye.

Amphetamine Logic.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nikita
    nikita's avatar
    Erkek

discoteam_487 bunu yazdı:
    -----------------------------

-----------------------------

Hocam eğer sınav ilanında, mülakatta adaylara  atatürk ilke ve inkilaplarıyla ilgili sorular sorulacak  ya da benzeri şekilde belirtmişlerse,  ozaman (bölge idare mahkemesiydi sanırım) başvurursan sınavı iptal ettirebilirsin.

Ama böyle bir açıklma yapılmadıysa ilanda, bişey yapamazsın uğraşma boşuna.

Genelde bu sınavlarda alınacak bellidir ve başvurularda istemedikleri şeyler olursa (kendi adaylarından yüksek kpss li adayların başvurması vs.) ozaman ilanı hazırlarken bilerek yaptıkları bir hatayı öne sürerler ve iptal ederler sınavı.

İlanı iyice bir incele, belediyeciler kesinlikle bir açık bırakmışlardır zor durumlarda kullanmak üzere.

biara belediye basın danışmanlığı yaptığım için bunlara şahit oldum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

heryerde her şekilde her kurumda kuruluşta torpil yapanında yaptıranında allah belasını versin..

Emeğin yok sayıldığı çalışmanın ter dökmenin dirsek çürütmenin sike takılmadığı bi memlekette yaşıyoruz. Bu memleketi bu hale getirenlerin allah bin türlü belasını versin..

Sıra argoda.

Ne kadar torpil yapan yaptıran varsa anasını bacısını soyunu sopunu ziyaret edeim.. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Ne işin vardı bizim memlekette yaw :D Çorlu gibi yerde yaşanır mı hiç.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

sana anayasada sorabilir, tarihte sorabilir... ayrica gündem yada güncellesmis global sorularda sorabilir. yinede itiraz hakkın vardir.  yasal süresi var itiraz icin sanirim süre gecmediyse bence önce belediyeye...

Toplam Hit: 3278 Toplam Mesaj: 29