Corsa, Getz, Punto, Yaris Arasında Kaldık
-
Merhaba Mürid(e)ler,
Ablama hatchback araba almak istiyoruz. Konya'daki araçları inceledik.
- 1998 model otomatik corsa tüplü 20900 TL
- 2010 model 69000km hyundai getz 25500 TL
- Yaris 2004 model otomatik 1000 motor 23500 TL
- http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bayandan-hatasiz-orjinal-italyan-uretim-grande-punto-dizel-270490152/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false
Bu seçenekler konusunda fikirlerinize ihtiyacım var.
Corsa'nın bizim için avantajı yeni taşındığı şehir Konya'ya göre çok daha inişli çıkışlı ve trafiği yoğun. Şehre alışana kadar otomatik olması ve kaza durumunda çıkaracağı maliyet avantaj.
Punto ise daha yeni ve özellikli bir araç. ABS EBD ESP her şey mevcut.
Bu arada tüm araçları araştırdık hepsi temiz araçlar. Değişen yok, corsa'da etek altı boya var. -
98 model corsa için fiyat yüksek geldi bana biraz. 21 bin e 99 ford focus alırım şahsen.
Yaris 3 pistonluydu sanırım. Hatalı değilsem sorunlu oluyor diye duymuştum. Değilse yaris tercihim.
Getz yerine yine Yaris seçerdim. KM ye pek takılma. Abartı olmadıktan sonra.
Puntoya bakamıyorum filtreden dolayı. Daha önce kullandım yakıt konusunda çok iyi diğer araçlara göre içi çok daha geniş. Bagajda aynı şekilde.
-
hocam 20bine en az 2000 model corsa alabilirsin otomatik
getz fena araba değil ama piyasası çok yüksek
puntolar için kronik sorunları olduğunu duymuştum
bütceyi 30 bine çıkarabilirseniz i20 ler filan var güzel araba
-
2014 yeni kasa corsa'yı 32bin e almıştık (Sıfır) 2014'te. Corsaya istedikleri 21bin i sen düşün.
-
Kardeş sakat sakat arabalar onlar ya. Ben sana önereyim 20k-23k aralığında hatchback olarak.
2004-2005 1.4 dizel fiesta alınır.
2003-2004 1.4 Jazz alınır.
2005-2006 1.2 Micra alınır.
Polo da zorlanır, beklenirse 2003-2004 model 1.4 polo alınır.
Corsa ta 98 model, getz hiç sürdün mü bilmiyorum broadway gibi bir araba, Yaris ve punto kullanmadım hiç. Ama fiat genelde çok kalitesiz malzemeli oluyor. Yazdığım araçların hepsinin modeli yüksek, bu araç alırken önemli birşey.
-
Getz arkadaşımda var yakıtı ve çekişi güzel modifiye felan uygun bi araç tavsiye ederim. Clio'da eklenebilir bunlara.
-
2005 golf yarı otomatik 28,950 az önce komşum aldı.
golf de bak bence.
-
araçların kronik sorunlarını , yedek parça bulunurluğu , parça fiyatlarını karşılaştır.
Otomatik vitesleri araçlar iyidir güzeldir hoştur..hapşurursa can yakar. haberin olsun.
Not: Otomatik araç için mutlaka şanzıman yağı ve filtresinin değişip , değişmediğini sor , öğren.
-
i10 ve i20 bakabilirsin hemde yeni model arabaya binmiş olur kalitelidir az yakar
hyundai parçaları çok ucuz, triger seti 60 lira
-
bunlara verecegın parayla clio3 2010 üzeri al
-
2010 model getz normal vites kullandım. Seri ve ekonomik bir araç. Manevra yeteneği de iyi ve küçük. Şehir içinde park etmek, dönmek kolay oluyor. Tavsiye olunur.