folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cort X11 Elektro Gitar Fiyat

Cort X11 Elektro Gitar Fiyat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyKo
    HyKo's avatar
    Erkek

hocalar elektro gitar almak isteyenler varsa kafama yatan fiyatta anlasırsak satmayı düşünüyorum. değilse satmayacagm gitarı. gitar ibanez sa120.

3.5 - 4 sene evvel almıstım lisede konserimiz vardı orda çalmak için. Sanıyorum 3-4 konser dısında hiç kullanılmadı gitar.

Kılıfında süzülüyor. ben hiç çalmıyorum zaten oturdugum evin fiziki şartları müsait değil.bazen 4-5 ayda bir kılıfından çıksın diye biraz tıngırdattıgım oluyor.

Dediğim gibi gitar çok temiz arkasında Bulutsuzluk özlemi sembolünü yapıştırmıştım aldıgım vakit.Babam bile çizdin mi burayı niye kapattın demişti.

Asla öyle birşey yok alcak olan çıkarıp bakabilir :)

Bordo renkli teknik özellikleri internetten bulabilirsiniz.

Şu an piyasada 0 fiyatı 600 civarı sanırım.

Kendim akustik elektrik gitar alcagımdan mütevellit 400tl istiyorum.

Ayrıyetten isteyenlere 50tl karsılıgında 15R amfi askı vs.ıvır zıvırı verebilirim.

Ciddi düşünen olursa resimleri falan eklerim.

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:
    -----------------------------

sokoban bunu yazdı:

Cort x11 bende var gitara yeni başlayacaksan floyd rose'u olmayan başka bir gitar seç ama gitar konusunda deneyimliysen al kullan iyi gitar.320 ye veriyorsa al ama deneyimliysen al.

ben yeni başlayacam,

ibanezin 170dx modeli sence nasıl 300-350 arasında değişiyo 2. elleri ? 

hatta bi tane buldum 380 liraya  170dx + ibanez 10 w amfi + Orjinal çanta + jack kablosu ıvırı zıvırı adam satıyo temiz dedi arkadas bakacak eğer tamam derse alabilirim ama ondada kargo sorunu var 30 lira civarı tutar diyo kargoya 410 lira toplam maaliyeti bu sete değer mi ? hatta link te veriyim...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzikal-enstruman-telli-ibanez-grg170dx-ibanez-anfi-ibz10g-cnb-cantakilif-43154229/detay/?

Aga gitar iyi gitarda floyd rose sistemi seni canından bezdirir tel değiştirdikten sonra işkence çekersin zaten tremolo kolunu da kullanmanı gerektirecek pek fazla mecra olmadığı için FLOYD ROSE aksamı olmayan başka bir ibanez modeli bulmanı öneririm.

Düzeltiyorum :  grg170dx te floyd rose yokmuş zaten alıp rahatlıkla kullanabilirsin öneririm.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

arkadaşlar, çok ucuza satanlarda da bir sorun olabilir. 2. el gitar alırken mutlaka ama mutlaka denemeniz lazım.

2. el fiyatlarına gelirsek,

800 tl lik bir gitarı 500-550 tl arası alabilirsiniz. çok temizi 600 olur max.

650 700 tl yide 350-400 arası alabilirsiniz.

yani tutupta 800 tl lik gitarı 350 ye satan bulamassınız. bulsanızda muhtemelen sorunlu çıkar.

amfi fiyatlarına gelince, markadan markaya çok değişir.

2. el 15 watt iyi bir amfiyide ortalama 150 tl civarı alabilirsiniz.

Nerde o eski TBT...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

DarkFall bunu yazdı:

arkadaşlar, çok ucuza satanlarda da bir sorun olabilir. 2. el gitar alırken mutlaka ama mutlaka denemeniz lazım.

yani tutupta 800 tl lik gitarı 350 ye satan bulamassınız. bulsanızda muhtemelen sorunlu çıkar.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzikal-enstruman-telli-ibanez-grg170dx-ibanez-anfi-ibz10g-cnb-cantakilif-43154229/detay/?

şu sete bu fiyat normalmi hacı sence...

30 lira kargo parası dahil 410 liraya mal olacak bana bu paraya değermi :D

Borçlanıp alacam valla bütçem 320-330 felan 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

olm belki bana sövücenizde ben aldım amk 4 yıllık rg370 dx 350 liraya :D saolsun arkadaş yardımcı oldu bi tane... anfi ihtiyacı olan 15 W değil 30 W kadar ses desteği sağlayan var bende bi tane 150 lira istiyom ama alan olursa gene bişiler ayarlarız. ama cort a bu para verilmez! grg170dx bulabilirsen paranda varsa ki ona verceğin parayı buna ver  daha iyi...

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

DarkFall bunu yazdı:

şu sete bu fiyat normalmi hacı sence...

30 lira kargo parası dahil 410 liraya mal olacak bana bu paraya değermi :D

Borçlanıp alacam valla bütçem 320-330 felan 

evet fiyat gayet uygun gitarda temiz görünüyor, iyice bi soruştur, eğer deneme şansın yoksa deki gelip deneyebilirmiyim de ( denemeyeceksen bile bunu sor ki adam sorunluysa ona göre yanıt verir ) yada lütiye ye gösterip alma şansım varmı, tarzı sorular sorarsan sorunluysa kıvıracaktır.

Nerde o eski TBT...
Toplam Hit: 3167 Toplam Mesaj: 17