Cosmopolitanın Kadınlara Sex Önerileri Ve Bir Erkeğin Cevabı..
-
Muahahhaha gece gece koptum cevaplara.
-
.Oral seks yaparken şunu unutmayın. ne kadar çok tükürük,o kadar çok zevk. (oldu olacak bir de balgam at temizinden; renk gelsin ilişkiye.)
---------------zuhahahaha :D bu çok süperdi (:
-
dayı sen karı dergilerimi okuyosun ?
-
92.Orgazm'a yakınken testislerini sıkın.O zevk ve acı karışımı son derece baş döndürücüdür. (evet, daha önce de yazıldığı gibi "ananiskym" nidaları baş döndürücü olabilir.)
bu kopardı beni ya :)
-
Madem konu hortlamış bende fıkrımı söyleyeyim
31 maddeye (Şansa denk gelmış bı anlamı yok :))kadar okudum adam espiri yapmaa çalışmış ama becerememış
-
yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------Madem konu hortlamış bende fıkrımı söyleyeyim
31 maddeye (Şansa denk gelmış bı anlamı yok :))kadar okudum adam espiri yapmaa çalışmış ama becerememış
-----------------------------ben o kadarda gidemedim. 3-4 e kadar okudum, hiç bi özgün yanı yoktu, ama tabi esipiri anlayışı farklı herkesin, dier arkadaşlar yarılmışlar falan.
-
67.Buzdolabıniı kapağını açıp, üşüyerek sevişin. (ahahahahahahahahahaha. ne? modele bak; aleti de bozacak durduk yere.illa üşümek istiyorsan cam aç be arkadaşım hasta mısın?)
bu fena ya :D yarıldım amk. :D
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------92.Orgazm'a yakınken testislerini sıkın.O zevk ve acı karışımı son derece baş döndürücüdür. (evet, daha önce de yazıldığı gibi "ananiskym" nidaları baş döndürücü olabilir.)
bu kopardı beni ya :)
-----------------------------kanka helalin var yaa :D aynısını ben c/p edip yazcaktım :)) dehşet söylemiş adam :F