Cosopt Göz Damlası Piyasada Yok
-
Görmeyenler için bir up yapayim.
Hala bulamadık var mı haberi olan acaba
-
matci45 bunu yazdı
Bu ilacın firması değişmiş olabilir mi acaba.
Çünkü sizin aradığınız ilacın barkod numarası 8681608226214 (Cosopt Oftalmiik Cozelti 5 Ml) buydu ve Ashfield diye bir firma üretiyormuş.
8699636610404 bu barkod numarası ile Cosopt Göz Damlası 5 ml satılıyor ve eczane stoklarında gözüküyor. Üretici firması Merck Sharp ve Dohme.
https://www.its.gov.tr/index.php?run=drugSearch buradan 08699636610404 bu şekilde sorgulayabilirsiniz.
-
Birçok göz damlasında problem var, annemin ciddi bir problemi var biz de kullanıyoruz sık sık beyin sinirleriyle ilgili bazı haplar ( oftalmolojinin verdiği), bir de göz damlalaro var açıkçası ya muadil bulabiliyoruz ya hiç bulamıyoruz.
-
matci45 bunu yazdı
Hocam unuttugumu filan dusunmussundur. 4 arkadasi arayip sordum onlarda takas yaptiklari 5 6 eczaneye sordurdular hic birinin rafinda yoktu bayagidir yokmus ortalarda.
-
engin01288 bunu yazdımatci45 bunu yazdı
Çünkü sizin aradığınız ilacın barkod numarası 8681608226214 (Cosopt Oftalmiik Cozelti 5 Ml) buydu ve Ashfield diye bir firma üretiyormuş.
8699636610404 bu barkod numarası ile Cosopt Göz Damlası 5 ml satılıyor ve eczane stoklarında gözüküyor. Üretici firması Merck Sharp ve Dohme.
https://www.its.gov.tr/index.php?run=drugSearch buradan 08699636610404 bu şekilde sorgulayabilirsiniz.
hocam o dediğin adresten ne zaman sorgulama yapsam hep hata alıyorum ( DB ERROR ) beceremedim bir türlü :D
-
Kreyzi bunu yazdımatci45 bunu yazdı
Hocam unuttugumu filan dusunmussundur. 4 arkadasi arayip sordum onlarda takas yaptiklari 5 6 eczaneye sordurdular hic birinin rafinda yoktu bayagidir yokmus ortalarda.
allah razı olsun hocam ne yapalım bekliyoruz bizde daha
-
matci45 bunu yazdıengin01288 bunu yazdımatci45 bunu yazdı
hocam o dediğin adresten ne zaman sorgulama yapsam hep hata alıyorum ( DB ERROR ) beceremedim bir türlü :D
Telefon ile bakıyorsan sıkıntı yapıyor. İstanbul için

-
matci45 bunu yazdı
Bayburt'takilere sordun mu hocam ? Bitmiş mi orada da ?
-
By_HC bunu yazdımatci45 bunu yazdı
Bayburt'takilere sordun mu hocam ? Bitmiş mi orada da ?
Evet hocam orda da kalmamis