Counter Oynamak İstiyorum?
-
arkdaşlar cd ci vardı fakat kaybolmuş sırası ile neleri kurucam patcler yamalar anlamıyorm.
isteğim oyun counter 1.6
sırarı ile neelri kurmam gerekiyo toplu link varmı şöle halflife filan tamamını indirmeyelim mümkünse 2 3 saat sonra oynamamız lazım arkdaşalrla netten çekicem
-
http://www.oyunyoneticisi.com/cs16fullindir.html burdan indir bende bu kurulu patch falan gerek yok
-
half life kurmamıza gerek yok demi? yoksa ayrıca onuda kurmam gerekliimi
-
arkadasin verdiginde gerekmiyor, fakat goiceasoft studios cok guzel hale getirmis 1.6'yi, cok zevkli maclar yapiyoruz
-
hacı bu verdiğin windows7 de çalışıyormu? bi kaç yerden indirdim çalışmadı hep
-
hocam yine iyisin ayarladıktan sonra ip in hazır :D 212.175.239.195:27015 benim server beklerim girecek olursan nickini pmlersin
-
ben de gelemmi senn servera? kurcam birazdan
-
buyur gel hocam
edit : nickin ByTechno mu
-
ByTechno bunu yazdı:
-----------------------------
hacı bu verdiğin windows7 de çalışıyormu? bi kaç yerden indirdim çalışmadı hep
-----------------------------win7 de çalışır hocam benim sistemde win7 :) kurda hep beraber atalım humerusun serverdan
-
ben de gelebilir miyim ? serverın doluluk oranları nasıl ? geceleri giren var mı?
-
Humerus bunu yazdı:
-----------------------------
hocam yine iyisin ayarladıktan sonra ip in hazır :D 212.175.239.195:27015 benim server beklerim girecek olursan nickini pmlersin
-----------------------------hocam bu sxe olayını bi türlü halledemedm. kurduğum halde servera girdiğimde kurulmamış görünüp oyundan atıyor. Mümkünse sağlam bi link ve kısa bi anlatım alabilir miyiz?