Counter Sevmeyenler Derneği (Strateji Bölümü)
-
Merhaba Arkadaşlar Counter sevmiyorsanız Strateji oyunlarından hoşlanıyorsanız bu bölüme takılın
Not En En Sevdiğim En İyi Oynadığım Strateji Red Alert 2 8 battle yenerim 8"e tek oynamaya varım herzaman heryerde herkese kafa tutarım
** Prince of Darkness** -
hadi uleyn!
olm war ya sert kayaya çarptın.
red alert"ın kralı burda
red alert"ın hastası burda
hadi leyn kapışalım yiyiyomu
??????????????????????????

-
Age of Empires
-
zuhahaha siz daha "emperor batle for done" yi hiç oynamadınız galiba RA2 orjinalse onun içinde demo görüntüleri wardır bi bakın derim
-
bende 7 brtualı yenerim nolcak ki onda önemli olan canlı bi rakip ama urda atıp tutcağına seni orjinal ra serverlarında görmek isterdim niye yoksuk ki orda ottoman felan oranın kralı
-
Abi kim ne derse Desin Eski Stratejilerden Command&ConqueR : Tiberian Sun yenilerde de
Warcraft III : Frozen Throne ve Command&ConqueR : GeneraLs - Zero Hour ... başka oyun sevmem :D

-
Walla ayptir solemesi hiçbir multiplayer oyunda kimse bana kafa tutamaz. benim oturduum makinede bi runtime debugger kurulu olsun bana yeter :) aninda sonsuz hakki takip katliam yaparim :) yoksa elime veriolar cs de fln cafelerde... millet uçmuş ya hayat felsefesi yapmis cs yi fln rekabet sansi birakmiolar ki...
-
hiçbitanesi geçemez age of mhytologyi
-
anar_bayram gel senle ra 2 kapışalım bi hafta sonu kendine güvenen herkesle oynamaya hazırım.internet üzerinden istediğiniz hafta sonu oynayalım.rakip tanım cafelerde filan ama int üzerinden hiç oynamadım lütfen biri int üzerinden nasıl oynıcağımı yazsın!!!! bana 2 ana binayıda verin ra2 de 30 dk gelişelim sizde 3 kişi olun isteseniz sonuna kadar kapışırım!!!!! i.tatlici@mynat.com lütfen biri int üzerinden nasıl oynıcağımı anlatsın server adresi filan versin bekliyorum icq: 230379048
-
eFe19KAN
bi server adresi söyle kapışalım senle!!!!! ayrıca ıcq ün görüntülene miyo ben bi üst yaımda yazdım oradan ulaşırsan daha ii olur!!! cevabını bekliyorum server adreslerinide!!!! -
olum sizinle her türlü stratejide kapışırım
özellikle conquererors ve rise of nations

bu counter sevdası bu millette nezaman biter arkadaşlar?

counter grupları olduğu gibi bizde anti counter grubu kuralım