Counter Stike 1.6 Ln Game Organizyon
-
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
MrAmor bunu yazdı:
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
Gençler admini olduğum sw var eğer niyet varsa clan kurup takılabilirz.. Varsa öyle bi niyet pm atın msn den görüşelim.. Sahura kadar akarız sabahtan :D
-----------------------------hocam admin dediğin seninmi yoksa başkasının sw sinde adminmisin ?
-----------------------------Sv sahibi yakın arkadaşım, server da adminliğim var yani sv benim değil..
-----------------------------eğer burda takım oluşturup giriceksek sw de kimsenin olmaması lazım iki grup atıyorum 5e 5 maç :)
-----------------------------Maç serveri vardı sanırım bizde.. takım ayarlayın bende arkadaşla görüşeyim eğer uygun olursa ayarlar onuda yaparız yada sv de takılabilirz.
-
Bu i$ yatar hacilar, siz gelin SWAT4'e ani ya$ayin.
Bak al tek link, indirdikten sonrada aha $urdada krak. Krak yaptiktan sonrada bu patchide atinca tamamdir gel :B Yuzlerce server var, rahat, 10 numara, direk oynaniyo multi.
Bak burdada SWAT4 hatirasi :D

-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
MrAmor bunu yazdı:
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
MrAmor bunu yazdı:
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
Gençler admini olduğum sw var eğer niyet varsa clan kurup takılabilirz.. Varsa öyle bi niyet pm atın msn den görüşelim.. Sahura kadar akarız sabahtan :D
-----------------------------hocam admin dediğin seninmi yoksa başkasının sw sinde adminmisin ?
-----------------------------Sv sahibi yakın arkadaşım, server da adminliğim var yani sv benim değil..
-----------------------------eğer burda takım oluşturup giriceksek sw de kimsenin olmaması lazım iki grup atıyorum 5e 5 maç :)
-----------------------------Maç serveri vardı sanırım bizde.. takım ayarlayın bende arkadaşla görüşeyim eğer uygun olursa ayarlar onuda yaparız yada sv de takılabilirz.
-----------------------------ayarlarnırsa daha iyi olur sadece tbt dekiler girer maç atarız belli aralıklarda güzel olur yani
-
Tmm takım ayarlansın ben sv yi halledecem =)
-
bence senin ilk sw yi ayarlıyıp sonra konu acarak adam toplaman lazım : )