Counter Strike 1.6 - TR - Full [Download] Tek Link
-

Test Edildi Çalışıyor = Counter Strike 1.6 Bot Paketi ile oynamak için : Counter Strike 1.6 Bot Paketi
Test Edildi Çalışıyor = Counter Strike %100 türkçe oynamak için : Counter Strike 1.6 Türkçe Dil Paketi
Test Edildi Çalışıyor = Oyunu internet üzerinden de oynamak için : Counter Strike 1.6 v23 Patch
Test Edildi Çalışıyor = Counter Strike Türkçe Radio Yaması için : Cs tr radyo yaması
Arkadaşlar Oyunu ve yukarıdaki yamaların hepsinide kendi bilgisayarıma kurdum Hem oyun hemde yamalarımız sonderece sağlıklı biiçimde çalışmaktadır.....Yinede kısa bi açıklama yapmak istiyorum, Oyun Boyutu 287 MB olduğunu düşünürseniz kimsenin boşu boşuna indirmeye zaman harcamasını ve oyunun çalışmamasını gözel alamazdım. kurulumda setup aracında dil sorunu var sadece... Hani oyunu kurarken ilerle, next, ok, lisans sözleşmesi çıkan alan varya onda ama bu oyunu hiç bir şekilde etkilemiyor next next diyerek kurulumu yapıp bitirebiliyoruz..karşınıza uyrı penceresi gelirse önce yeniden dene deyin yine çıkarsa yoksay diyerek geçin ve kurulumu bitirin. ben kurulumu yaparken iki kere dedi ben yoksay diyerek kurdum Bende çatır çatır çalışıyor oyun hepinize iyi ve keyifli oyunlar...
Counter Strike 1.6 - TR - Full [Download] -
radyo yapamsını ayrı uplarsdan sevinirim :)
ama o kronun birinin söyleidği gibi olmasın :D peşmerge felan :)
-
call of filan varken counter hala neden oynanıyo insanların tercih etme sebebi nedir?
-
Cs linkleri havada uçuşuyor ama bi türlü çatışamadık gitti :|
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
call of filan varken counter hala neden oynanıyo insanların tercih etme sebebi nedir?
-----------------------------azra akın varken niye hala daha hülya avşar güzelliğiyle ön planda? :)
west Counter Strike 1.6 Reloaded kullanıyom ben :) win 7
-
çatışalım çatışalım :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
----------------------------- -
DJ_Alper bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
-----------------------------azra akın varken niye hala daha hülya avşar güzelliğiyle ön planda? :)
west Counter Strike 1.6 Reloaded kullanıyom ben :) win 7
-----------------------------iide saçma değilmi silah gerçekçiği desen efekt olarak call of da saklanma gizlenme dinamik haritalar desen yine öle grafik desen yine öle seçebileceğin silah sayıısı desen yine öle anlamadım yani
-
discoteam_487 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------http://uploaded.to/file/pd9fqwe9
-----------------------------eyvallah hocam
-
indirdim kurdum on numara çalışıyor teşekkrler (:
-
çızık tesekkurler