folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Counter Strike 1.6 Biohazard (Zombi Server) Sorun

Counter Strike 1.6 Biohazard (Zombi Server) Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar bu gun 1.6 counter de bir server buldum biohazard zombili server ct lerle terorler bir oluyo zombılerı olduruyor lazer fln kuruyorsun ama nasıl kurulduğu hakkında bir bilgim yok eğer oynayan varsa aranızda bana nasıl olduğunu açıklayabilirmi acaba uğraştım ama bir türlü beceremedim...

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Yanlış hatırlamıyorsam önce konsola bind v lazerkoy yazıcaksın

Sonra say den /lazeral diyeceksin ama 7000 $ paran olması lazım lazeri alınca v harfine basılı tutarak duvara yapıştır

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

yok hocam olmadı serverde yazı yazma kapalı herkez lazer kuruyorben kuramıyorum delı oluyorum yha:@

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

hangi server bu bende bi bakıyım.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seretide
    seretide's avatar
    Erkek

evet ip verirmisin

Saçma
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

bu zombili server dalgası yenimi çıktı ya?geçenlerde bende favorites kısmında bi serverda görüp girdim korktum gecenin bi yarısı öööö diye zombiye dönüşünce xD :P

:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

212.68.52.43 ıp sı bu 32 kısılık server az once server kıtlendı bızım cafede herkes bunu oynuyor yanlız counter 1.6 sxe de ıstemıyor bu ıp

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

valla lazeri bilmem de senoyna zombie modda 3.yüm şu an

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

mataramasuko bunu yazdı:
    -----------------------------

valla lazeri bilmem de senoyna zombie modda 3.yüm şu an

-----------------------------

bende genelde senoyna takılırım hangi serverde var zombili???

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

senoyna 3

not:zombie oldunuzmu servere retry çekin clean olanlardan biri zombie oluyo sonra siz normal oluyosunuz adamlar şaşırıyo çok zevkli :) ayrıca kafaya çalışın ve zombi olmamaya dikkat edin yoksa rank yapamassınız

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

senoyna 3 çok kalabalık oluyor ya gece 3 te bile giremiyorum oraya orası daha önce csdm serverdi sanırım yanılmıyorsam...

Toplam Hit: 6830 Toplam Mesaj: 12