Counter Strike 1.6 Server Açmış Bulunmaktayım
-
_Dert_ bunu yazdı:
-----------------------------
sxe linki verirmisin...sxe yukledim ama hata veriyor "load error. try again" :) bi giremedim oyuna.
bide bu sxe www.sxe-injected.com ağ acıp paket yolluyor injected.localstrike.com.ar sitesine göte gelmeyelim.. Sizde de aynı şey oluyor mu?
ulaa ne biçim adamlarsınız up dionuz bizde cs yapalım diye girmeye calısıyoruz hata ile karşılaşıyoz bi kişi yardım etmiyo... sizdeki sxe yollayında deniyelim.
-----------------------------hacı zaten sxede hiç bir sorumluluk kabul etmez diye ibare var ki... bundan 4-5 ay önce online cs ye başlarken bi ara olmaz öyle şey bilgisayarımada girerler hesabı kuruntulu bi tavır koymuştum arkadaşlara :|
yapacak birşey yok.. sxe olmadan olmaz..
-
deathmach kur diyom sana her gece sendeyim diyem kime diyom :)
yada gunserver kur ben aksiyonr severim ölünce 1 saat salak adamların birbirni bulmasını bekleyemem hoca
sen deatmach yada gun server kur tüm tbtyi organize eder getiririm ben :)
-
geliyorum kanka nick name byercie
-
deathmach kur hocam gelirim bende
-
death kur hoca millet haklı. avanakların birbirlerini bulmalarını beklemek çok saçma geliyo banada.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
deathmach kur diyom sana her gece sendeyim diyem kime diyom :)
yada gunserver kur ben aksiyonr severim ölünce 1 saat salak adamların birbirni bulmasını bekleyemem hoca
sen deatmach yada gun server kur tüm tbtyi organize eder getiririm ben :)
-----------------------------getirir ! bu konuda kefilim :D oynamak nasip olmadı abiyle ama..
-
zombi varsa bende varım, zombi sölvır bilen varmı beyler
-
win7 64 bit destekli sxe hala yapılmadı dimi?
-
DarkFall bunu yazdı:
zombi varsa bende varım, zombi sölvır bilen varmı beyler
-----------------------------Türkyenin en kaliteli zombi server ip adresi :
213.128.66.6:27015
Genkinin server sanırım :)
-
kimse gun server yada deatmach açmıyormu a.q
her akşam turnuva yaparık bizden başkası gelmez şifreyi mail listden hergün gönderirim süpper olur :)
Bakın kimse açmayacaksa ben açacam birtane