Counter Strike
-
Netten cs oynamak isteyen arkadaşlar varsa Google da 1.6 non steam full download die arattırırlarsa 3059309 tane link bulurlar .yaklaşık 270 mb kadar ondan sonrada v.26 patch'ı indirip 1.6 full'un üzerine kuruosunuz daha sonra istediğiniz serverda cs keyfi yapabilirsiniz varsa benimle takılmak isteyenler beklerim gece 3-4 gibi :D
-
arkadaslar saglam bir site buldum cs indirme icin www.serverim.net /reklam deil ha:D)
-
efsun cum bu dosyaları nasıl birleştircez 5 inide indirdim ama ??
-
party 1i açıyosun dosyayı komple çekiyosun şfire istiyo yazıyosun ve ardından hepsini çıkarıtyıroy otomatik..
ama tüm partyler aynı dizinde olması lazım.
-
tmm yapmıstım zaten saol linkler içinde ayrıca tesekkur
-
Oyunu kurup actim ama icinde benden baska player yok
oyuncu nasil koyuluyor bir bilen varmi :(
-
yaramaz için botpod ide bi setup war onu kur bot atıyosun maplerde de_dust assault falan filan ord war içinde klasörde..
-
efsun bunu yazdı:
----------------------------- yaramaz için botpod ide bi setup war onu kur bot atıyosun maplerde de_dust assault falan filan ord war içinde klasörde.. -----------------------------Nasil olacak o i$ :(
-
1.6 dışında Steam üzerinden CS: Source oynayanlar var mı peki?
-
yaramaz@
obenim partyleri indirdiysen verdikelrimi ordan içinde podbot die setup war kur ayroca map pack war onuda kur 500 tane map war .ak oyna oyna bitmez:D bak işte ordan :D
Toplam Hit: 5468 Toplam Mesaj: 33