folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Counter-Strike Bölüm Yapma (Garantili)

Counter-Strike Bölüm Yapma (Garantili)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Teşekkürler özellikle anlatım videosu için..

Fakat. rapide ulaşım engellendi okulda şu araalr bi uploaded.to ya yükliyebilecek varmı acaba??

"Less is More"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kaanabak bunu yazdı:
    -----------------------------

Teşekkürler özellikle anlatım videosu için..

Fakat. rapide ulaşım engellendi okulda şu araalr bi uploaded.to ya yükliyebilecek varmı acaba??

rica ederim kardeş ;)(

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı:

yaptığınız bölümlerde botlarla oynamak istiyorsanız, 1.6 otomatik bt kurulumu yapıyor haritaya eğer 1.5 se pod bot için way point yapmanız gerekecek o iş çok ayrıntılı 1.6 için yapın siz. 1.6 ve 1.5 haritalar arası fazla bir değişiklik yok fakat 1.5 veya 1.6 için yaptığınız haritayı önceki sürümlerde rahatlıkla oynayamazsınız.

aynı harita yapımını half life içinde kullanabilirsiniz fakat fgd mi öyle birşey vardı tam hatırlamıyorum, 

half life için olanını kullanmanız gerekecek yani anlatımda olduğu gibi aynen half life için harita yapamazsınız bazı ayarları değiştirmeniz gerekir.

harita yapımında size kafayı yedirecek olan bir sorun LEAK hatasıdır.

bu ahata, gök yüzü çiziminde veya harita alanı çizimde boşluk brakırsanız olur o nedenle yaptığınız çalışmada duvarların, yerin kutuların vs birbirine girmemesine ve

boşluk oluşturmamasına dikkat edin. ayrıca çalışmanızı sık sık kaydedin. 

sen bölüm yapıyormusun kardeş..

varsa link fln koy... oynayalım bölümlerini (;

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Benim bu konuda mesajım vardı kim ne diye sildi :S yanlıslıkla olsa olaamz cunku narkozunda cevabı sılınmışş neler oluyo amq :S kimin garezi war :D

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

hocalar cevap verirseniz iyi olur bununla hazır bi mapı düzenlemek mümkünmüdür örneğin dust 2 üzerine klan ismimi feln yazabilirmiyimdir?

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek
    hajı deniycem bu programı. msn den attığın bölümü de denemiştim güzel yapmışsın eline sağlık. paylaşım için teşekkürler..

..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek
    Cradle-Of-Filth bunu yazdı:

hocalar cevap verirseniz iyi olur bununla hazır bi mapı düzenlemek mümkünmüdür örneğin dust 2 üzerine klan ismimi feln yazabilirmiyimdir?

evet aynen ?

the one and only yaramaz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    narkozMRT bunu yazdı:

eskiden çok yapardım ama silindi gitti hepsi şimdi vakit bulamıyorum.. ama bitane fun map yapabilirim küçük bişey bi kaç hafta içinde :)

yapabilirsin öncelikle hammer programının ayarları tam olsun, daha sonra options bölümünde wad dosyalarını tanımlarken, düzenleyeceğin mapın kullandıı

wad dosyalarını ekle oraya tamam de , daha sonra düzenleyecein bsp dosyasını, map dosyasına convert etmen lazım bunun içinde 

http://www.slackiller.com/hlprograms/winbspc12.zip bu programı indirmen lazım gogılda detaylı şeysini bulabilirsin

ama dikkat et büyük haritaları tam çeviremeyebiliyor yani bi dust2 yi çevirip editlemen oldukça zor ve kasıntı bi iş :)

mapı düzenledikten sonra aynen bsp ye çevirceksin hammer ile normal bi harita yapıomuş gibi. 

:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı:
    narkozMRT bunu yazdı:

eskiden çok yapardım ama silindi gitti hepsi şimdi vakit bulamıyorum.. ama bitane fun map yapabilirim küçük bişey bi kaç hafta içinde :)

yapabilirsin öncelikle hammer programının ayarları tam olsun, daha sonra options bölümünde wad dosyalarını tanımlarken, düzenleyeceğin mapın kullandıı

wad dosyalarını ekle oraya tamam de , daha sonra düzenleyecein bsp dosyasını, map dosyasına convert etmen lazım bunun içinde 

http://www.slackiller.com/hlprograms/winbspc12.zip bu programı indirmen lazım gogılda detaylı şeysini bulabilirsin

ama dikkat et büyük haritaları tam çeviremeyebiliyor yani bi dust2 yi çevirip editlemen oldukça zor ve kasıntı bi iş :)

mapı düzenledikten sonra aynen bsp ye çevirceksin hammer ile normal bi harita yapıomuş gibi. 

düzgün çalışmıyor kardeş. sadece editlenecek bölümünü gösteriyor ama cok cok ince ayar çekmen lazım mapa :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    biras hortlatmış gibi olacam ama bu yapılan oyunları cs ye nasıl koyacaz???mesela narkozMRT in yaptığı bölümleri counter a nasıl yükliyecez???inş. açıklayıcı olmuşumdur
Toplam Hit: 7128 Toplam Mesaj: 26