Counter-Strike Bölüm Yapma (Garantili)
-
Teşekkürler özellikle anlatım videosu için..
Fakat. rapide ulaşım engellendi okulda şu araalr bi uploaded.to ya yükliyebilecek varmı acaba??
-
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------Teşekkürler özellikle anlatım videosu için..
Fakat. rapide ulaşım engellendi okulda şu araalr bi uploaded.to ya yükliyebilecek varmı acaba??
-----------------------------rica ederim kardeş ;)(
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------yaptığınız bölümlerde botlarla oynamak istiyorsanız, 1.6 otomatik bt kurulumu yapıyor haritaya eğer 1.5 se pod bot için way point yapmanız gerekecek o iş çok ayrıntılı 1.6 için yapın siz. 1.6 ve 1.5 haritalar arası fazla bir değişiklik yok fakat 1.5 veya 1.6 için yaptığınız haritayı önceki sürümlerde rahatlıkla oynayamazsınız.
aynı harita yapımını half life içinde kullanabilirsiniz fakat fgd mi öyle birşey vardı tam hatırlamıyorum,
half life için olanını kullanmanız gerekecek yani anlatımda olduğu gibi aynen half life için harita yapamazsınız bazı ayarları değiştirmeniz gerekir.
harita yapımında size kafayı yedirecek olan bir sorun LEAK hatasıdır.
bu ahata, gök yüzü çiziminde veya harita alanı çizimde boşluk brakırsanız olur o nedenle yaptığınız çalışmada duvarların, yerin kutuların vs birbirine girmemesine ve
boşluk oluşturmamasına dikkat edin. ayrıca çalışmanızı sık sık kaydedin.
-----------------------------sen bölüm yapıyormusun kardeş..
varsa link fln koy... oynayalım bölümlerini (;
-
Benim bu konuda mesajım vardı kim ne diye sildi :S yanlıslıkla olsa olaamz cunku narkozunda cevabı sılınmışş neler oluyo amq :S kimin garezi war :D
-
hocalar cevap verirseniz iyi olur bununla hazır bi mapı düzenlemek mümkünmüdür örneğin dust 2 üzerine klan ismimi feln yazabilirmiyimdir?
-
hajı deniycem bu programı. msn den attığın bölümü de denemiştim güzel yapmışsın eline sağlık. paylaşım için teşekkürler..
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------hocalar cevap verirseniz iyi olur bununla hazır bi mapı düzenlemek mümkünmüdür örneğin dust 2 üzerine klan ismimi feln yazabilirmiyimdir?
-----------------------------evet aynen ?
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------eskiden çok yapardım ama silindi gitti hepsi şimdi vakit bulamıyorum.. ama bitane fun map yapabilirim küçük bişey bi kaç hafta içinde :)
-----------------------------
hocalar cevap verirseniz iyi olur bununla hazır bi mapı düzenlemek mümkünmüdür örneğin dust 2 üzerine klan ismimi feln yazabilirmiyimdir?
yapabilirsin öncelikle hammer programının ayarları tam olsun, daha sonra options bölümünde wad dosyalarını tanımlarken, düzenleyeceğin mapın kullandııwad dosyalarını ekle oraya tamam de , daha sonra düzenleyecein bsp dosyasını, map dosyasına convert etmen lazım bunun içinde
http://www.slackiller.com/hlprograms/winbspc12.zip bu programı indirmen lazım gogılda detaylı şeysini bulabilirsin
ama dikkat et büyük haritaları tam çeviremeyebiliyor yani bi dust2 yi çevirip editlemen oldukça zor ve kasıntı bi iş :)
mapı düzenledikten sonra aynen bsp ye çevirceksin hammer ile normal bi harita yapıomuş gibi.
-
pesimistzombie bunu yazdı:
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------eskiden çok yapardım ama silindi gitti hepsi şimdi vakit bulamıyorum.. ama bitane fun map yapabilirim küçük bişey bi kaç hafta içinde :)
yapabilirsin öncelikle hammer programının ayarları tam olsun, daha sonra options bölümünde wad dosyalarını tanımlarken, düzenleyeceğin mapın kullandııwad dosyalarını ekle oraya tamam de , daha sonra düzenleyecein bsp dosyasını, map dosyasına convert etmen lazım bunun içinde
http://www.slackiller.com/hlprograms/winbspc12.zip bu programı indirmen lazım gogılda detaylı şeysini bulabilirsin
ama dikkat et büyük haritaları tam çeviremeyebiliyor yani bi dust2 yi çevirip editlemen oldukça zor ve kasıntı bi iş :)
mapı düzenledikten sonra aynen bsp ye çevirceksin hammer ile normal bi harita yapıomuş gibi.
-----------------------------düzgün çalışmıyor kardeş. sadece editlenecek bölümünü gösteriyor ama cok cok ince ayar çekmen lazım mapa :)
-
biras hortlatmış gibi olacam ama bu yapılan oyunları cs ye nasıl koyacaz???mesela narkozMRT in yaptığı bölümleri counter a nasıl yükliyecez???inş. açıklayıcı olmuşumdur