folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Counter-Strike İle İligli Bir Sorum Olacak

Counter-Strike İle İligli Bir Sorum Olacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

hala cs mi takılıonuz ya siz 

gelin warrock atalım biraz xD  

warrock taki hileler hileciler vs cs de o kadar yok yaa ! 

bıktırıyo adamı havada ucanlar ordan burdn füze gibi gecenler 

en cok hile kullanılan fps oyun sanırım :D 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    oyunda ayarlar kısmından kaynaklanıyor olablir.

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:
    PanxeR bunu yazdı:

hala cs mi takılıonuz ya siz 

gelin warrock atalım biraz xD  

warrock taki hileler hileciler vs cs de o kadar yok yaa ! 

bıktırıyo adamı havada ucanlar ordan burdn füze gibi gecenler 

en cok hile kullanılan fps oyun sanırım :D 

gel ben sana özel şifreli oda ayarlarım = ) ayrı yetten odaya lv sınırı koyarsın hile mile olmas

+ game guard var vs de de anti sxe war lazmmı XD

cs de hile kullanan ban yerse modem resetler tekrar gelir warrock da öyle birşey sös konusu deil nick iniz çıktımı 1 kere hileciye 

gerisini siz düşünün + cs deki gibi çakma clan olayı yok resmi clan var =() öyle nick e yazarak olmuyor 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:

Drawlord bunu yazdı:
    bak duck ve jump i controller den ayarlarsın lan game yani ag da veya botlarla oynarken istedigin tuşa ayarlarsın scroollock filan ama netten oynarsan cogu yer socl,wwcl,cscl filan oldugundan dolayı mouse3 e alamassın ctrl ile yaparsin ve bu senin 5-6 ay ını alır ama bıkar yapmassın benim 6-7 ay oldu su anda bile super deilim yani düşün.

ayrıca canım :D ctrl ile yapılan ducktır ve 5-6 ayını almaz :D sadece bastıgın süre önemlidir 1 günde calısarak yapabilir xD

ayrıca bunny i space ilede yapabilirsin aynı sekilde sadece bastıgın an önemli... 

cs3.senoyna.com da [ZpS] clanındayken clana 3-4 player aldık cs i bilmeyen herifleri 1 hafta calıstırmıstım mac serverinda geceleri :D simdi aglatıolar ortalıgı :D 

1 günde ögrenen birini goster cs bırakacam ctrl ile ben bunny yapıorum istersen video cekim.  istersen vs de yapabiliris gosterebilirim gambler kendimi senin nasi oynadigini biliorum sende beni bilirsin hades ? 

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    bunny mi duck mı?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    Drawlord bunu yazdı:
    qaMbLer bunu yazdı:

Drawlord bunu yazdı:
    bak duck ve jump i controller den ayarlarsın lan game yani ag da veya botlarla oynarken istedigin tuşa ayarlarsın scroollock filan ama netten oynarsan cogu yer socl,wwcl,cscl filan oldugundan dolayı mouse3 e alamassın ctrl ile yaparsin ve bu senin 5-6 ay ını alır ama bıkar yapmassın benim 6-7 ay oldu su anda bile super deilim yani düşün.

ayrıca canım :D ctrl ile yapılan ducktır ve 5-6 ayını almaz :D sadece bastıgın süre önemlidir 1 günde calısarak yapabilir xD

ayrıca bunny i space ilede yapabilirsin aynı sekilde sadece bastıgın an önemli... 

cs3.senoyna.com da [ZpS] clanındayken clana 3-4 player aldık cs i bilmeyen herifleri 1 hafta calıstırmıstım mac serverinda geceleri :D simdi aglatıolar ortalıgı :D 

1 günde ögrenen birini goster cs bırakacam ctrl ile ben bunny yapıorum istersen video cekim.  istersen vs de yapabiliris gosterebilirim gambler kendimi senin nasi oynadigini biliorum sende beni bilirsin hades ? 

canım senin kafan mı güzel ? :) HaDeS biliorm merak etme... bende gercekten kastıgımda görmüşsündür maclarda ;) 

ctrl ile bunny yapıosan ne ile egiliosun merak ettim ? 

bunny ve duck ı karıstırma istersen 

sana 1 günde öğrenen birini gösteriyim ben ! :D 1 günde öğrendim x) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

bunny ile duck ı karıstırma dıe bana soluosun hea :O .. 

ben ters yapıorum bılıorum ctrl duck yapmaya yarar ama ben ters kullanıyorum ve bunny yapıorum space ilede duck yapıorum istersen bi ara digital video cam ile gosterim :=)

1 günde herkes ogrenir mantıgını ama seri bir sekilde yapamssın anlatmak istedigim o saglıklı bir kafa olursa 1 kerede anlaman normal zaten. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    Drawlord bunu yazdı:

bunny ile duck ı karıstırma dıe bana soluosun hea :O .. 

ben ters yapıorum bılıorum ctrl duck yapmaya yarar ama ben ters kullanıyorum ve bunny yapıorum space ilede duck yapıorum istersen bi ara digital video cam ile gosterim :=)

1 günde herkes ogrenir mantıgını ama seri bir sekilde yapamssın anlatmak istedigim o saglıklı bir kafa olursa 1 kerede anlaman normal zaten. 

hea o senin problemin tabi herkes kafasına göre nasıl rahat ediosa öle oynar :d 

bnde mesela mikrofon komutu V deydi :D F de stopsound vardı vs... 

1 günde yaptım geceden sabaha kadar awp battle da :D 

cs basit bi oyun asla zor bi tarafı yok sadece dikkat önemli bide bilek =) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:

Drawlord bunu yazdı:

la gambler hazır  konu acılmısken sorayım   1. benıde  egıtsene :|  2. hocam benım makıne  kasıyor  a.q  makıneyı yenı aldım amd 5200  işlemci invidia 8600 ekran kartı  kıngston 2 gb  ram var  ama  hala  aksıyor  anlamadımkı sorun nedır   tahmınım  ekran kartı ama  sen nedersın  

edit :ip ver  hemen dalam  

kontra bisiklet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

@ adamgibi .

ekran kartın nvidia sanırım panele gir oradan dikey eş zamanlı senkranisyonu kapat sende 100 fps nin tadını çıkar..

1 günde cok super yapan biri gormedim gorememde anca calısırak 1 gunde mantıgını kaparsın . cs de oyle bir anda bilek de olmas sanırım :) ilk once sensitivity 5 le oynarsiniz sonra 3-2 filan düşer bilin ki oyunu ogrenıorsunuz ben sımdı sensitivitiy 0.2 ile oynuorum . bilek gelişir ileriki zamanlarda hs ler coklasır ve tek atma sayınız yukselır we love this game xD 

Toplam Hit: 6445 Toplam Mesaj: 31