Counter-Strike İle İligli Bir Sorum Olacak
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------hala cs mi takılıonuz ya siz
gelin warrock atalım biraz xD
-----------------------------warrock taki hileler hileciler vs cs de o kadar yok yaa !
bıktırıyo adamı havada ucanlar ordan burdn füze gibi gecenler
en cok hile kullanılan fps oyun sanırım :D
-
oyunda ayarlar kısmından kaynaklanıyor olablir.
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------hala cs mi takılıonuz ya siz
gelin warrock atalım biraz xD
-----------------------------warrock taki hileler hileciler vs cs de o kadar yok yaa !
bıktırıyo adamı havada ucanlar ordan burdn füze gibi gecenler
en cok hile kullanılan fps oyun sanırım :D
-----------------------------gel ben sana özel şifreli oda ayarlarım = ) ayrı yetten odaya lv sınırı koyarsın hile mile olmas
+ game guard var vs de de anti sxe war lazmmı XD
cs de hile kullanan ban yerse modem resetler tekrar gelir warrock da öyle birşey sös konusu deil nick iniz çıktımı 1 kere hileciye
gerisini siz düşünün + cs deki gibi çakma clan olayı yok resmi clan var =() öyle nick e yazarak olmuyor
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------Drawlord bunu yazdı:
bak duck ve jump i controller den ayarlarsın lan game yani ag da veya botlarla oynarken istedigin tuşa ayarlarsın scroollock filan ama netten oynarsan cogu yer socl,wwcl,cscl filan oldugundan dolayı mouse3 e alamassın ctrl ile yaparsin ve bu senin 5-6 ay ını alır ama bıkar yapmassın benim 6-7 ay oldu su anda bile super deilim yani düşün.
-----------------------------ayrıca canım :D ctrl ile yapılan ducktır ve 5-6 ayını almaz :D sadece bastıgın süre önemlidir 1 günde calısarak yapabilir xD
ayrıca bunny i space ilede yapabilirsin aynı sekilde sadece bastıgın an önemli...
cs3.senoyna.com da [ZpS] clanındayken clana 3-4 player aldık cs i bilmeyen herifleri 1 hafta calıstırmıstım mac serverinda geceleri :D simdi aglatıolar ortalıgı :D
-----------------------------1 günde ögrenen birini goster cs bırakacam ctrl ile ben bunny yapıorum istersen video cekim. istersen vs de yapabiliris gosterebilirim gambler kendimi senin nasi oynadigini biliorum sende beni bilirsin hades ?
-
bunny mi duck mı?
-
Drawlord bunu yazdı:
qaMbLer bunu yazdı:
bak duck ve jump i controller den ayarlarsın lan game yani ag da veya botlarla oynarken istedigin tuşa ayarlarsın scroollock filan ama netten oynarsan cogu yer socl,wwcl,cscl filan oldugundan dolayı mouse3 e alamassın ctrl ile yaparsin ve bu senin 5-6 ay ını alır ama bıkar yapmassın benim 6-7 ay oldu su anda bile super deilim yani düşün.
-----------------------------ayrıca canım :D ctrl ile yapılan ducktır ve 5-6 ayını almaz :D sadece bastıgın süre önemlidir 1 günde calısarak yapabilir xD
ayrıca bunny i space ilede yapabilirsin aynı sekilde sadece bastıgın an önemli...
cs3.senoyna.com da [ZpS] clanındayken clana 3-4 player aldık cs i bilmeyen herifleri 1 hafta calıstırmıstım mac serverinda geceleri :D simdi aglatıolar ortalıgı :D
-----------------------------1 günde ögrenen birini goster cs bırakacam ctrl ile ben bunny yapıorum istersen video cekim. istersen vs de yapabiliris gosterebilirim gambler kendimi senin nasi oynadigini biliorum sende beni bilirsin hades ?
-----------------------------canım senin kafan mı güzel ? :) HaDeS biliorm merak etme... bende gercekten kastıgımda görmüşsündür maclarda ;)
ctrl ile bunny yapıosan ne ile egiliosun merak ettim ?
bunny ve duck ı karıstırma istersen
sana 1 günde öğrenen birini gösteriyim ben ! :D 1 günde öğrendim x)
-
bunny ile duck ı karıstırma dıe bana soluosun hea :O ..
ben ters yapıorum bılıorum ctrl duck yapmaya yarar ama ben ters kullanıyorum ve bunny yapıorum space ilede duck yapıorum istersen bi ara digital video cam ile gosterim :=)
1 günde herkes ogrenir mantıgını ama seri bir sekilde yapamssın anlatmak istedigim o saglıklı bir kafa olursa 1 kerede anlaman normal zaten.
-
Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------bunny ile duck ı karıstırma dıe bana soluosun hea :O ..
ben ters yapıorum bılıorum ctrl duck yapmaya yarar ama ben ters kullanıyorum ve bunny yapıorum space ilede duck yapıorum istersen bi ara digital video cam ile gosterim :=)
1 günde herkes ogrenir mantıgını ama seri bir sekilde yapamssın anlatmak istedigim o saglıklı bir kafa olursa 1 kerede anlaman normal zaten.
-----------------------------hea o senin problemin tabi herkes kafasına göre nasıl rahat ediosa öle oynar :d
bnde mesela mikrofon komutu V deydi :D F de stopsound vardı vs...
1 günde yaptım geceden sabaha kadar awp battle da :D
cs basit bi oyun asla zor bi tarafı yok sadece dikkat önemli bide bilek =)
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------la gambler hazır konu acılmısken sorayım 1. benıde egıtsene :| 2. hocam benım makıne kasıyor a.q makıneyı yenı aldım amd 5200 işlemci invidia 8600 ekran kartı kıngston 2 gb ram var ama hala aksıyor anlamadımkı sorun nedır tahmınım ekran kartı ama sen nedersın
edit :ip ver hemen dalam
-
@ adamgibi .
ekran kartın nvidia sanırım panele gir oradan dikey eş zamanlı senkranisyonu kapat sende 100 fps nin tadını çıkar..1 günde cok super yapan biri gormedim gorememde anca calısırak 1 gunde mantıgını kaparsın . cs de oyle bir anda bilek de olmas sanırım :) ilk once sensitivity 5 le oynarsiniz sonra 3-2 filan düşer bilin ki oyunu ogrenıorsunuz ben sımdı sensitivitiy 0.2 ile oynuorum . bilek gelişir ileriki zamanlarda hs ler coklasır ve tek atma sayınız yukselır we love this game xD