Counter Strike Mi ? Call Of Duty Mi ?
-
bana göre cs hemide 1.6 oynanabilirlik onda taktiksel anlayış onda azmı b ye fake atıp a ya c4 kurmadık azmı cpl_mill de ortada awp ile beklemedim tuscan da azmı oynamadık bana göre dünyanın en iyi multiplayeri tabi bf3 ü online oynamadım onu saymazsak
-
tabiki de cs stratejik ve takım oyunu ile zekice eller kazanabiliyorsun coddada vardır ama csde olanaklar bana göre daha fazla ve bu zevk asla bitmez (adeks rulz) :)
-
Tabi ki de Call of Duty. Hatta Modern Warfare serisi diyelim.
Counter Strike çok iyi bir oyun, tamam kabul. Ama artık çok eskidi be arkadaş, adam gibi nişan alamıyorsunuz, grafikler CoD'un yanına yakınına yaklaşamaz. Gerçekçilik malesef sıfır, hele en çok oynanan haritaları arena haritaları olmaya başladı ki çok saçma geliyor bana. Ek olarak artık her bir hilesi çıktı. ama yine de Counter Strike'ın gönlümüzde yeri var elbette.
Counter Strike oyununu Call of Duty'e tercih edenlere, Call of Duty MW2 Multiplayer oynamayı denemelerini tavsiye ederim. Bir defa tadına vardığınızda bir daha CS'nin yüzünü dahi görmek istemeyeceksiniz.
-
doğru düzgün nişan alamıyormusun aboo hocam cs de öyleki her silahın kendine göre bi ateş etme stili bile var :) ak47 le kafaya nişan alırsan öldüremezsin tabi örneğin baya bi oynamak gerekiyor nişan-aim için ve deathmatch serverlar bi harika dostum
-
Ka1nsha bunu yazdı
doğru düzgün nişan alamıyormusun aboo hocam cs de öyleki her silahın kendine göre bi ateş etme stili bile var :) ak47 le kafaya nişan alırsan öldüremezsin tabi örneğin baya bi oynamak gerekiyor nişan-aim için ve deathmatch serverlar bi harika dostum
Hocam ben de çok eski oyuncuyum, bana mı öğretiyorsunuz CS'yi? Her bir silahın özelliğini teker teker sayarım. CS'nin en güzel taraflarından biri silahlarının tepkilerinin gerçekçiliğidir. Ama onun dışında nişan alma şekli saçma. Gerçek hayatta tüfeği karnınıza dayayarak mı omzunuza dayayarak mı kullanırsınız? Kastettiğim şey bu.
CS hastalarına şiddetle CoD MW serisini multiplayer olarak oynamalarını tavsiye ediyorum.
-
RaNGeR bunu yazdıKa1nsha bunu yazdı
Hocam ben de çok eski oyuncuyum, bana mı öğretiyorsunuz CS'yi? Her bir silahın özelliğini teker teker sayarım. CS'nin en güzel taraflarından biri silahlarının tepkilerinin gerçekçiliğidir. Ama onun dışında nişan alma şekli saçma. Gerçek hayatta tüfeği karnınıza dayayarak mı omzunuza dayayarak mı kullanırsınız? Kastettiğim şey bu.
CS hastalarına şiddetle CoD MW serisini multiplayer olarak oynamalarını tavsiye ediyorum.
Aynen katiliyorum bu turdeki oyunlari oynamis biri olarak battlefield cs medail of honor vs vs. oynadim en iyi seri cod dur ve ozellikle multiplayer acisindan dunyadaki en iyisi.kusra bakmayin kimse multiplayer de oyun cesitlili az demesin cod da .. sevmedim bir yani var cod da zombie multiplayer :D gicik kapiyorum. ama black ops 2de daha degisik bir zombie gorcekmissik .siparis bile verdim 13 11 2012 de cikcak. bakalim o nasil olcak ama inanin aldim cod serilerinde daha dogru durust oyunun tamamini bitirmedim sadece modern warfare 2 yi bitirdim.. aldimda direk multiplayer aciyorum :D
GonyaLi tarafından 21/Eki/12 22:56 tarihinde düzenlenmiştir -
cod6 multi
bir oyun anca bu kadar sarar arkadaş
kill streak yapıp predator air missle chopper gunner almak yada fanteziye kaçıp nuke ile oyunu bitirmenın zevki anlatılmaz yasanır
ump45 ve gerekli perklerle güzel oyunculuk bırlesırse tadından yenmez
ve o zevke ulasınca cs'ye dönmek çok saçma olurdu ama
mecburuz serverlar kapandı :(
DestinatioN tarafından 21/Eki/12 23:27 tarihinde düzenlenmiştir -
" neden oyun oynamıyorsun " diye sorularla karşılaşıyorum pek çok kez..
Cs oynadıklarımı görüklerinde de şaşırıyorlar :|
tamam bir oyun olabilir sizin için.. ama benim için gerçekten yaşam tarzı gibi birşey. hatta benimle birleştirilebilecek bir yapıt.
Maç var dediklerinde hele dünyam değişiyordu.. Çay & Sigara kesinlile hazırdır oyun esnasında..
COD'a gelince, onun yeri ap ayrı über mod'a geçiyorum.. cs'den hemen sonra muhakkak oynuyor/dum.
ikisini de çok özledim la :/ en kısa zamanda eski halime geri dönmeliyim..