folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Counter-Strike'ın Android Versiyonu Çıkmış

Counter-Strike'ın Android Versiyonu Çıkmış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

alberteinstein bunu yazdı:
    -----------------------------

oyuncu işi: oyun da serverler var. internetten oynanıyor. tabi skor felan göstermiyor. sadece keleş. havuzda yüzmüyor vs vs. zevk için oynanır. hava atmak için ( bak androidimde cs bile var hey gidi) demek için. geliştirilmesi lazım. en azından ne için oynadığımızı bilmeliyiz skor olmalı.

-----------------------------

Hocam nerden indirdiğini yazar mısın?

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alberteinstein
    alberteinstein's avatar
    Homo

hangisiydi bilmiyorum ama hemen hepsi çalışır sanırım apk lerin: http://www.google.com.tr/search?q=androif+cs&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a#hl=tr&client=firefox-a&hs=XUF&rls=org.mozilla:tr:official&sa=X&ei=IlMkT7zsLsGg0QXznPjNCg&ved=0CCEQvwUoAQ&q=android+counter+strike&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=9337a950fb436133&biw=1320&bih=731

eski sevgilisi yüzünden çalışmadığım ingilizce hazırlık sınıfının yaz okulu parasını sevgilinden isteyen. yine eski sevgilisinin gönderdiği kontörü aynı gün başka kızlarla konuşarak yiyen kinci insan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Link: narod.ru/disk/38680920001/7o.apk indirdim. Fakat benim telefonum sanirim oyunu desteklemiyor. Serverlari goruyorum ama baglanmiyor. Telefon: galaxy gio. Galaxy S1 ve S2 de calisir.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hemen deniyorum // güzel yapmışlar kasma vs. yok ama oynanabilirlik biraz kötü olmuş ekran döndürme olayını second aim ile çözebilirsiniz. cs-portable.net son sürümü edinebilirsiniz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

android cs lerin çoğu virüslü haber mi konu mu ne vardı bilginize

test 1 2
Toplam Hit: 2633 Toplam Mesaj: 16