Counter-Strike'ın Android Versiyonu Çıkmış
-
alberteinstein bunu yazdı:
-----------------------------oyuncu işi: oyun da serverler var. internetten oynanıyor. tabi skor felan göstermiyor. sadece keleş. havuzda yüzmüyor vs vs. zevk için oynanır. hava atmak için ( bak androidimde cs bile var hey gidi) demek için. geliştirilmesi lazım. en azından ne için oynadığımızı bilmeliyiz skor olmalı.
-----------------------------
Hocam nerden indirdiğini yazar mısın? -
hangisiydi bilmiyorum ama hemen hepsi çalışır sanırım apk lerin: http://www.google.com.tr/search?q=androif+cs&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a#hl=tr&client=firefox-a&hs=XUF&rls=org.mozilla:tr:official&sa=X&ei=IlMkT7zsLsGg0QXznPjNCg&ved=0CCEQvwUoAQ&q=android+counter+strike&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=9337a950fb436133&biw=1320&bih=731
-
Link: narod.ru/disk/38680920001/7o.apk indirdim. Fakat benim telefonum sanirim oyunu desteklemiyor. Serverlari goruyorum ama baglanmiyor. Telefon: galaxy gio. Galaxy S1 ve S2 de calisir.
-
hemen deniyorum // güzel yapmışlar kasma vs. yok ama oynanabilirlik biraz kötü olmuş ekran döndürme olayını second aim ile çözebilirsiniz. cs-portable.net son sürümü edinebilirsiniz
-
android cs lerin çoğu virüslü haber mi konu mu ne vardı bilginize