folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Covid-19 İmmün Plazma İhtiyacı (Bulundu)

Covid-19 İmmün Plazma İhtiyacı (Bulundu)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

geçmiş olsun hoca ,

yeni konu açmak istemedim burdan sorayım en iyisi,

15.00 itibariyle yaklaşık ateşim 39 dereceye çıktı.Hafif çıtır bi baş ağrısı var   , duş , bol c vitaminli içecekler ve 1 adet parol aldım ateş 38.4 civarı seyrediyor.Bitkinlik , halsizlik , öksürük ve isal gibi sorunlar yok.184 aramalı mıyım yoksa biraz daha beklemeli miyim hemen maske ve eldiven taktım bu süreçten sonra bulaştırmamak için.Şimdi basit bi grip olmuşuzdur hastane gidip ordan kapmak istemem.Ama böyle durup beklemek tedirgin etmiyo değil..Bu arada 1 aydır dışarı ile temasım yok.

Ignorance is bliss.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

geçmiş olsun hoca ,

yeni konu açmak istemedim burdan sorayım en iyisi,

15.00 itibariyle yaklaşık ateşim 39 dereceye çıktı.Hafif çıtır bi baş ağrısı var   , duş , bol c vitaminli içecekler ve 1 adet parol aldım ateş 38.4 civarı seyrediyor.Bitkinlik , halsizlik , öksürük ve isal gibi sorunlar yok.184 aramalı mıyım yoksa biraz daha beklemeli miyim hemen maske ve eldiven taktım bu süreçten sonra bulaştırmamak için.Şimdi basit bi grip olmuşuzdur hastane gidip ordan kapmak istemem.Ama böyle durup beklemek tedirgin etmiyo değil..Bu arada 1 aydır dışarı ile temasım yok.

Hocam geçmiş olsun. Ateş düşürücü aldığın halde ateşin normalden yüksek çıkıyorsa 112 yi ara 8nlar sana birkaç soru soruyor duruma göre gelip seni alıyorlar.

1 aydır izlesin fakat ekmek bile alsan yesen ona bulaşmış olabilir. Dikkat et hocam 

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    bensiz_aglama bunu yazdı
    tagext bunu yazdı

Vermek için  gittim taşıyıcıyım. 

Kan veremiyorum. 

Merhaba arkadaşa özelden yazdım Kan Grubum A - ( Negatif) Cuma günleri Plazma Verebiliyorum.

Tagext hocam nasıl taşıyıcısın diye senden almadılar , bana hiç bişi demediler  bir tüp kan alıp teste gönderdiler değerlerine baktılar sonra plazmayı aldılar. birde seni acıbademden aradılar demiştin kızılay bakmıyormu bu konuya beni kızılay arıyor.

Valla Halkalı acıbademdeki bi hasta için çağırdılar. Plazma almadan önce test yaptılar. Test pozitif çıkınca plazma almadılar. Kızılay aldıktan sonra test yapıyor. Test pozitif çıkarsa çöpe atıyorlar. 

Sağlık bakanlığı sanırım bir sürü yere yetki vermiş plazma için

tagext tarafından 21/Nis/20 21:59 tarihinde düzenlenmiştir

ftw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GuArDiAn55
    GuArDiAn55's avatar
    Erkek

hocam bakan plazma isteklerine itibar etmeyin demişti ama iyileşip alınabileceklerden alıyoruz zaten denmişti. bizi biraz aydınlatır mısın?

HACKEROKAN!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Çok geçmiş olsun Allah şifasını versin inşaallah.

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    tagext bunu yazdı
    bensiz_aglama bunu yazdı
    tagext bunu yazdı

Vermek için  gittim taşıyıcıyım. 

Kan veremiyorum. 

Merhaba arkadaşa özelden yazdım Kan Grubum A - ( Negatif) Cuma günleri Plazma Verebiliyorum.

Tagext hocam nasıl taşıyıcısın diye senden almadılar , bana hiç bişi demediler  bir tüp kan alıp teste gönderdiler değerlerine baktılar sonra plazmayı aldılar. birde seni acıbademden aradılar demiştin kızılay bakmıyormu bu konuya beni kızılay arıyor.

Valla Halkalı acıbademdeki bi hasta için çağırdılar. Plazma almadan önce test yaptılar. Test pozitif çıkınca plazma almadılar. Kızılay aldıktan sonra test yapıyor. Test pozitif çıkarsa çöpe atıyorlar. 

Sağlık bakanlığı sanırım bir sürü yere yetki vermiş plazma için

hocam geçmiş olsun öncelikle merak ettiğim şey bu pozitif çıkan covid 19 mu yani taşıyıcı olarak mı çıktığı için kan veremiyorsun ?

eğer öyleyse şu an ülkenin yarısından fazlası virüs taşıyor belki  fakat farkında değilmiyiz kafamda deli sorular .

Nev-i Şahsına Münhasır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bazı götler parayla satıyormuş

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoQaN
    GoQaN's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

bazı götler parayla satıyormuş

Pes arkadaş ... İhbar etmek lazım, ciddi paçayı kurtaramaz ..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

Gecmis olsun,

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek

Up olsun umarım ihtiyacınız giderilir. Çok büyük geçmiş olsun

Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
Toplam Hit: 7437 Toplam Mesaj: 38
covid-19