folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Covid-19 Pozitif Vaka Belirti Ve Tedavileri

Covid-19 Pozitif Vaka Belirti Ve Tedavileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Merhaba öncelikle hepinize geçmiş olsun. Bende konu açmıştım 14 günün sonunda tekrar yaptırdığım test negatif çıktı. 

Bende biraz sıkıntılı geçti süreç ama evde atlattım. Sadece Plaquenil ve kan sulandırıcı iğne verdiler. 

Tat hiç gitmedi koku gitti sadece o da geldi ama bazı kokular acayip kötü geliyor.

Belirtisi olan arkadaşlar en yakın devlet veya üniveriste Hastanesine giderse test yapıyorlar. Sabah erken veya gece gitmeniz daha iyi olur genelde kalabalık oluyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    BerkayCit bunu yazdı

Bir şey soracağım. Anneannem de olabilmesinden şüpheleniyoruz. Ben de yanındaydım. Ama ben çok iyiyim. Bir sıkıntım yok. Nasıl bir süreç izlemeliyim? 

Benim patronun arkadasi pozitif cikmis. Tum takima test yapmislar benim patronda pozitif cikmis. Sonra her gun konustuk. 5 gun boyunca hicbir sey hissetmedi. 6 gun halsizlik sonrasi malum.

Pandemi asil 2021de baslayacak. 19 sonu 20 basinda pandemi henuz yayilma asamasindaydi. Artik butun dunyada var. 20de yaz baslangicinda tam yayildigi icin etkisi dusuk oldu. Kis 21de asil etkiyi gorecegiz.

Bu virus bence duyanin %80ine yayilacak. Kacari yok ama ne kadar gec kaparsaniz o kadar sanslisiniz. Cunku virusler evrimlesir. Virusler öldurmek istemezler. Cunku öldururse kendiside biter.zamanla evrimlesip öldurmeden nasil vucudu kullanirlar ogrenecekler

Edit her virus ogrenmez bu arada

Ekerci tarafından 18/Eyl/20 18:59 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

ben filyasyon muhabbetine test yaptirdim. sifir semptom yani. carsamba gece birden bir usume basladi hemen arkasindan atesim cikti. dün hafif ates ve eklem agrisi, bugün ates yok sadece eklem agrisi ve hafif öksürük var. ilac falan yok ama paso cay iciyorum, rezene, yesil cay falan. hanim yazdiklarimin hepsini gecirdi simdi onda sadece tat ve koku kaybi kaldi. bakalim bende nasil olacak tat koku durumu. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

bende şöyle bir durum oluştu

mesela sizin yorumları okuyunca @burakayser yazmış ayaklarım ağrıyordu diye benimde ayaklarım ağrımaya başladı

hafif halsizlik çöktü vs

hangi yorumu okusam o varmış gibi hissediyorum.

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek

benimde ilk karantina gecem
    3-4 gündür zaten soğuk algınlığı diye izinliydim sonrasında dün hasyaheneye gidip test oldum bu gun sonuc cıktı
    favicovir 200mg yazdılar 8 tane içicem şimdi 12 saat sonra tekrar 8  sonrasında aynı saat aralıklı 3 er tane falan işte :D 
    şimdilik hafif bir baş ağrısı var 5 dakikadır ara ara mide bulantısı geliyor hafiften.  
    1 saattir - isal ol isal ol isal ol diye sloganlar geliyor kıcımdan :D cok sıvı tükettim diye düşünüyorum beklemelerdeyiz :)

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    PEAK bunu yazdı

benimde ilk karantina gecem
    3-4 gündür zaten soğuk algınlığı diye izinliydim sonrasında dün hasyaheneye gidip test oldum bu gun sonuc cıktı
    favicovir 200mg yazdılar 8 tane içicem şimdi 12 saat sonra tekrar 8  sonrasında aynı saat aralıklı 3 er tane falan işte :D 
    şimdilik hafif bir baş ağrısı var 5 dakikadır ara ara mide bulantısı geliyor hafiften.  
    1 saattir - isal ol isal ol isal ol diye sloganlar geliyor kıcımdan :D cok sıvı tükettim diye düşünüyorum beklemelerdeyiz :)

o lanet ilaclardanmış isal bıraktım geçti amma velakin dün gece bacaklarım agrımaya kasılmaya başladı başımda  hafiten bir agrı var.
    en merak ettigim karantina bittikten sonra tekrar test yaptırcagızda hadememidir nedir şahin k ya benzeyen bi dayı var  test yaparken burnumu boğazımı deşti resmen bunun başka yolu yok mu :D 

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

5 gün önce dedem  (82) ve babaannem (75) kaptı virüsü. Dedemin astımı var bronşitten dolayı tedavi gördü, tansiyonu 17 genelde tansiyon hastası yani, şeker hastası vb rahatsızlığı mevcut yaşı itibariyle. Dedemin durumu iyi sanırımda atlatacak babannnem biraz daha kötü. Arkadaş git gide bu virüse inancımı yitirmeye başlıyorum. Tutupta virüs yok falan diyeceğim tabikide yok. Lakin önümde şuan canlı örnek duruyor. Riski x100 ama adam iyi yani. Hastanede değil evde öyle geçiriyor. Velhasılı bu virüs hakkında daha öğrenilecek keşfedilecek o kadar çok şey varki, bugün bunlar bunlar dikkat etsin bundan bundan oluyormuş dediğimiz şeyler komple değişecek gibi.

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    rushOut bunu yazdı

5 gün önce dedem  (82) ve babaannem (75) kaptı virüsü. Dedemin astımı var bronşitten dolayı tedavi gördü, tansiyonu 17 genelde tansiyon hastası yani, şeker hastası vb rahatsızlığı mevcut yaşı itibariyle. Dedemin durumu iyi sanırımda atlatacak babannnem biraz daha kötü. Arkadaş git gide bu virüse inancımı yitirmeye başlıyorum. Tutupta virüs yok falan diyeceğim tabikide yok. Lakin önümde şuan canlı örnek duruyor. Riski x100 ama adam iyi yani. Hastanede değil evde öyle geçiriyor. Velhasılı bu virüs hakkında daha öğrenilecek keşfedilecek o kadar çok şey varki, bugün bunlar bunlar dikkat etsin bundan bundan oluyormuş dediğimiz şeyler komple değişecek gibi.

Piyango gibi hocam kime çıkacağı belli değil.

Turp gibi adamsındır ama arka planda bilmediğin bir hastalığın vardır hık diye götürür. 

Şuan hasta olmayan kişi sayısı çevremde azaldı. Keşke yakalanmasak ama adım adım geliyor ve sanırım herkes geçirecek. 

zeybekustasi tarafından 05/Kas/20 16:51 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Gçen hafta bende hastanede çalıştıgımdan dolayı kaptım çünkü etrafımda vaka yoktu.

Perşembe gecesi sabaha kadar inanılmaz bir bel ağrısı ama tek bir nokta bıçaklanmış gibiydim böyle bir ağrı olamaz :S cuma sabahına uyandım neyse geçmiş ağrı, sonra işe gittim yolda boğaz ağrısı basladı, bas agrısı tat kaybı vs ama hala covid aklıma gelmiyor. Rapor aldım doktordan 2 gün. o gün covid yaptırdım c.tesi aksam sağlık bakanlıgındn aradılar geçmiş olsun dediler vs. 5 gün boyunca illet bir baş ağrısı.. Dün geçti ağrı tat ve koku kaybı var suan sadece. Çift maske takın abi uğraşılmaz illet birşey bu

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

covid19 ve viruslerden korunmanın yöntemi ozon gazı     ozon gazını veriyorsun ortama nekadar bakteri virus varsa yok ediyor  
    Türkiyede ben yerli üretimini yapıyorum ama siz aliexpress den uygun fiyatlara temin ede bilirsiniz   özellikle duşta   duş başlığına monte edere suya ozon vererek  kullanın
    abartıp fazla çalıştırmayın oda sis kaplar küçük hayvanlara zarar verir boğaz ağrısı ve göz yanması yapar 
    faydaları saymakla bitmiyor  bakteri ve virus haricinde evdeki sinmiş kokular sıgara balık kokusu gibi  mantar küf  dahi yok ediyor  15-25 dk sonra ozon saf oksijen dönüşüyor 

onekine?
Toplam Hit: 12832 Toplam Mesaj: 60
virüs hastalık yol ilaç tedavi salgın korona covid19 belirti yordam