Çözemedim! Yardım
-

muritler çok basit bir cevabı vardır belki ama çözemedim.bilgisayarımda flash player kurulu fakat star web tv deki videoları izleyemiyorum.nedeni ne olabilir.play seçeneği yok garibime giden bu.başka bir bilgisayarda arkadaşım bu linkteki videoyu izleyebildi.bi bakın bakalım ;)
link: http://www.startv.com.tr/Hayrettin/webtv/minibus-sakasi-1-2380.html?WebTVKategoriID=54
güzel bir şaka bu arada izleyin :D
-
hocam flash playerin sürümünü kontrol et
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
hocam flash playerin sürümünü kontrol et
-----------------------------ettim hocam olmadı :o
-
up!
neyden kaynaklandığını bilen yokmu gençler?
-
Arkadaşında mı google chrome kullanıyor.Farklı tarayıcı kullanmayı dene, çerezleri temizle öyle dene, bilgisayar'ı kapat aç öyle dene, touchpad ile tıklamayı dene (:
-
CyberAngel bunu yazdı:
Arkadaşında mı google chrome kullanıyor.Farklı tarayıcı kullanmayı dene, çerezleri temizle öyle dene, bilgisayar'ı kapat aç öyle dene, touchpad ile tıklamayı dene (:
-----------------------------o mozzilla kullanıyor da ben ie8 dede mozzilla da da denedim olmadı.bilgisayar açıp kapamayla ilgili deil çünkü gene olmadı :) kaspersky ı kapadım olmadı.bende şaşkınım ;)
-
windows media player firefox plugin bunu yükle 300 kb lik birşey
açılması gerek ondan sonra
-
yüklenemiyor.
-
Çok Tehlikeli Şaka :D
-
alexfarrow bunu yazdı:
windows media player firefox plugin bunu yükle 300 kb lik birşey
açılması gerek ondan sonra
-----------------------------yüklü.hatta tekrar yükledim senin hatırın için ;) yani hiç böyle birşeyle karşılaşmadım.quicktime dan tut k-lite mega ya kadar (+ internet için de) gerekli olan tüm codecler yüklü.tüm tarayıcılarda denedim :s açılması sorun değil.şakayı izledim zaten de nedenini merak ediyorum ;)
-
Cookieleri silip öyle denedin mi ?