Cpanel'de Mail Ayarı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Cpanel kullanıyorum ve yapmaya istedğim şey şey X email adresinden gönderilen tüm emaillerin ayrıca Y emailinede otomatik gönderilmesi. Bunu cpanelde ayarlamak mümkün müdür?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

Hocam ben natrodayım ve onda mail yönetimine girip hangi maili yonlendiriceksen ayarlar diyip yönlendme yapabiliyorsun.aşagıdaki gibi yönlendirme yazıyor oradan yönlendirmek istedigin mail adresini yazıyosun.

natro

Cpanel olarak google amca bana bunu gösterdi bir bak istersen. buna bakabilirsin.

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

erdiburak bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam ben natrodayım ve onda mail yönetimine girip hangi maili yonlendiriceksen ayarlar diyip yönlendme yapabiliyorsun.aşagıdaki gibi yönlendirme yazıyor oradan yönlendirmek istedigin mail adresini yazıyosun.

natro

Cpanel olarak google amca bana bunu gösterdi bir bak istersen. buna bakabilirsin.

eyvallah hocam, gmail deki cpanel örneği seçilen email'e gelen emailleri yölendiriyor. bana tam tersi, emailden gönderilen tüm emaillerin yönlendirilmesi gerekiyor.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

eyvallah hocam o kadar ayrıntısını bilmiyorum ama cıkar illaki bir bilen :)

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

forward yapıcaksın hocam .. forward mıydı neydi .. yönlendirme yani .. aldığın X mailinin ayarlarına gir .. ordan yönlendirme yap

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

murdery bunu yazdı:

forward yapıcaksın hocam .. forward mıydı neydi .. yönlendirme yani .. aldığın X mailinin ayarlarına gir .. ordan yönlendirme yap

hocam forward gelen mailleri yönlendiriyor. bana giden emailleri yönlendirmek gerekiyor.

Toplam Hit: 1014 Toplam Mesaj: 6