CPU %100 Sorunu ( Lütfen Yardım )
-
Görev yöneticisinde Cpu kısmında hangi programın kullandığını görürsün. Win7 de microsoft essential security çalışmadığı halde %100 cpu kullanıyordu. Antivirüs programını değiştirmeni tavsiye ederim. Antivir kurdum sorun düzeldi :)
-
işlemci için termal macunu yenile ve daha performanslı bir CPU fan kullan. Bunun dışında temiz bir kurulum yap, msconfig ile başlangıç ayalarını yapılandır. Bilgisayarım>Özelliklerden performans için olan seçeneği seç. Nod32 kullanmadım hiç bunun yerine Microsfot Security Essential yada buna benzer hafif uygulamalar kullan. İlk kurulumu yapıp, driverlarını halledip ve temel programlarını kurduktan sonra bir backup al. Sıkıntın çıkarsa ilerde en azından backup ile sorunsuz ve kısa sürede kurulum yapabilirsin.
-
hocam görev yöneticisinden işlemlere gel.Cpuya tıklayıp en fazla kullananlara göre sırala bakalım ney çıkıcak.
-
tamamen nod32 ayarlarından. Başlangıçta kağnı gibi çalışıyor 30 dk sonra d üzeliyor.
nod32 nin sol alt köşesinde (eğer değilse) standart mod değiştire tıkla ardından gelişmiş moda tıkla
Ardından
Araçlar>Zamanlayıcı>Başlangıçta otomatik dosya denetimi (kutuyu boş bırak)
düzelecektir