folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder CPU %100 Sorunu ( Lütfen Yardım )

CPU %100 Sorunu ( Lütfen Yardım )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stewart
    stewart's avatar
    Erkek

Görev yöneticisinde Cpu kısmında hangi programın kullandığını görürsün. Win7 de microsoft essential security çalışmadığı halde %100 cpu kullanıyordu. Antivirüs programını değiştirmeni tavsiye ederim. Antivir kurdum sorun düzeldi :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

işlemci için termal macunu yenile ve daha performanslı bir CPU fan kullan. Bunun dışında temiz bir kurulum yap, msconfig ile başlangıç ayalarını yapılandır. Bilgisayarım>Özelliklerden performans için olan seçeneği seç. Nod32 kullanmadım hiç bunun yerine Microsfot Security Essential yada buna benzer hafif uygulamalar kullan. İlk kurulumu yapıp, driverlarını halledip ve temel programlarını kurduktan sonra bir backup al. Sıkıntın çıkarsa ilerde en azından backup ile sorunsuz ve kısa sürede kurulum yapabilirsin.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flickR
    flickR's avatar
    Erkek

hocam görev yöneticisinden işlemlere gel.Cpuya tıklayıp en fazla kullananlara göre sırala bakalım ney çıkıcak.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

tamamen nod32 ayarlarından. Başlangıçta kağnı gibi çalışıyor 30 dk sonra d üzeliyor. 

nod32 nin sol alt köşesinde (eğer değilse) standart mod değiştire tıkla ardından gelişmiş moda tıkla

Ardından

Araçlar>Zamanlayıcı>Başlangıçta otomatik dosya denetimi (kutuyu boş bırak)

düzelecektir

Toplam Hit: 3129 Toplam Mesaj: 15