CPU Fana Yapıştı
-
yolbulucu bunu yazdısLeymN bunu yazdı
Olm kolu ve kapağı kaldırmadan işlemciyi nasıl çıkardın ben anlayamadım
çektim çıktı, zaten bu yüzden altıma sıçtım, aha dedim daha boot bile etmeden çöp oldu cpu :D
meğer çıkıyomuş böle :P hep olan bişeymiş.
Bu haliyle anakartın fotosunu da atsana kanka valla merak ettim
-
sLeymN bunu yazdıyolbulucu bunu yazdısLeymN bunu yazdı
Olm kolu ve kapağı kaldırmadan işlemciyi nasıl çıkardın ben anlayamadım
çektim çıktı, zaten bu yüzden altıma sıçtım, aha dedim daha boot bile etmeden çöp oldu cpu :D
meğer çıkıyomuş böle :P hep olan bişeymiş.
Bu haliyle anakartın fotosunu da atsana kanka valla merak ettim
Ne anakarta ne pinlere bir zarar gelmedi hacı, gayet normal görünüyo anakart. Zaten zorlayınca soketlerdeki mandallari kaldırmadan da çıkıyo cpular
-
Başlangıçta tam oturtamamışsın demek ki hocam, kolayca çıkmaması için mandal oluyor işlemci yanında, üzerine kapak geliyor.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
Başlangıçta tam oturtamamışsın demek ki hocam, kolayca çıkmaması için mandal oluyor işlemci yanında, üzerine kapak geliyor.
Amdlerde çok yaşanan bi sorun bu. Mandalı istediğin gibi kapat yine de çıkıyor işlemci oradan. Arkadaşla fanı saç kurutma makinesiyle ısıtarak yavaş yavaş işlemciyi çevirerek çıkarabildik.
-
hocam hiç ugrasma biraz tiner dök olmadı bir kartr vizit al aradan aradan sok düşer eline
-
saku bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
Amdlerde çok yaşanan bi sorun bu. Mandalı istediğin gibi kapat yine de çıkıyor işlemci oradan. Arkadaşla fanı saç kurutma makinesiyle ısıtarak yavaş yavaş işlemciyi çevirerek çıkarabildik.
Ben hiç yaşamadım öyle bi sorun, ya alınan anakart sorunlu ya da o mandal kapak kısmı sıkıntılı.
-
2 gün önce benimde başıma geldi. Kendimi gördüm vallahi.
Heyecanla Ryzen 5 5600x aldım. Taktım bir güzel topladım pcyi.
Ama sonradan geldi aklıma anakartın bios güncellemesi.
Sökeyim derken, soğutucu çok zor çıktı.
Sırtımdan aşağıya soğuk soğuk terlerin akmasıda cabası.
-
Selülozik tiner veya izopropil alkol ile yumşatabilrsin sanırım..
-